Tak jak w temacie - sprzedam ATSy DTC w rozmiarze 15x8 cali. ET 36, 4x100 i 4x108. jeździły w Corsie B. Ciężko kupić w 7 calach, w ośmiu to pierwszy komplet jaki znalazłem. Na felgach są w tym momencie opony Kumho - 2 w stanie ok i 2 wczesne Janusze, ale pewnie jeszcze można na nich chwilę poupalać. Opony 195/50/15 i na 8 calach są już lekko naciągnięte, optymalna opona 205-225. Felgi niedawno kupiłem z myślą o właśnie szerszej oponie, ale chyba w końcu dorosłem do szpery, więc trzeba wycofać chociaż 1000.
Felgi mam w praktycznie tajnym (tylko Barejka wie gdzie to jest) blaszaku w słoikowie, więc w razie czego odbiór osobisty w okolicy weekendu. Wysyłka - raczej słabo to widzę, bo nie wiem jak to dobrze spakować, ale jak kogoś bardzo przyciśnie to coś wymyślimy (czyt. nie chce mi się z tym szarpać, no ale... )
Nie mam dużo zdjęć, bo nie zdążyłem się przyjrzeć nawet. Do ogarnięcia w razie czego. Jakieś tam ryski są, ale ogólnie jak na ich przeznaczenie (zakładam - motorsport) to GABINETY.
Foty:
Cena - 1800 zł, nie zamieniam się, ale można próbować negocjować.
Kontakt PW. Na maile nie odpowiadam - nie mam komputera. Na smsy nie odpowiadam, nie mam telefonu. Można dzwonić.
Ciężko mi się z nimi rozstać, a niemiec płakał jak sprzedawał
auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013
Lekkie 15" to ni jak mi nie wychodzi taniej jak 1800 To jest cena startowa, ja mam handel we krwi jak ktoś położy na stół jutro 1600 w gotówce i odbierze osobiście to też kupi
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Wto 07 Maj, 2013
kozak fele szkoda, że et nie jest ok. 20