Sprzedam Peugeota Partnera 2.0 HDi, rocznik 2001, kolor srebrny
Bardzo niski, oryginalny przebieg ~174 tys. od 10 lat w naszych rękach, użytkowany tylko przez mojego ojca. Samochód w 100% bezwypadkowy, kupiony od Peugeot Bielak.
Wersja full wypas, osobowa, zarejestrowany jako ciężarowy.
Wyposażony w pełną elektrykę, klime, dodatkowe drzwi, ori hak, relingi, opony letnie i zimowe w dobrym stanie.
auto: AP1
silnik:: F20C
moc: 240km Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Kwi 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 05 Lis, 2012
z mankamentów: ma porysowany lewy tylny błotnik i przydałby mu się serwis, ale myślę, że atrakcyjna cena rekompensuje pewne niedoskonałości chyba ciężko jest znaleźć dobry egzemplarz za mniej niż 10k ?
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pon 05 Lis, 2012
Jeśli idzie o te samochody to ciężko jest znaleźć jakikolwiek godny zainteresowania egzemplarz. Połowa oferty to świeżo posprowadzane perełki za połowę cenę identycznych za granicą (i obowiązkowo 180-220kkm na liczniku), reszta to jakieś śmieciowe komisy. Rozsądne oferty od prywatnych osób zdarzają się sporadycznie.
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012
Widziałem dzisiaj i nie miał deski na dachu więc foty mało aktualne.
Swoją droga Yarko jak wkurzył sie staniem w korku to poszedł grubo po krawężnikach Widać,że mocna fura
auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Wto 06 Lis, 2012
Spoko,spoko ja bywam w Twoich Jechałem do Rasty na zmiane kółek
Próbowałem Cię do gonić ale byłem bez szans. Ostro zapieprzałeś zostawiając za sobą czarną chmurę