auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 24 Lip, 2013
Dziękuje za ogarnięcie transportu A na koniec eksperckie spostrzeżenie - wszystkie komary jakie uciekły przed odkomarzaniem terenów zielonych siedzą na parkingu za Tesco na Górczewskiej.
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Czw 25 Lip, 2013
Pisałeś, że są w sejfie, zapieczętowane! Sejf po mieście ze sobą wozisz, nic nie mówisz! Trzeba było dzwonić. Nawet tak się zastanawiałem, czy je zapakujesz do bagażnika ale taki zrąbany wczoraj byłem, że nie ryzykowałem wycieczki nadaremno i uznałem że jak nie wydzwaniasz, znaczy że dalej we wspomnianym sejfie leżą.
Co się odwlecze...
Jakie jest pochodzenie tego płynu ? Ktoś zgubił TIRa ?
Jedyne pytanie którego nikt nie zadał... nawet M łyka jak młody pelikan. A sami poprawni politycznie...
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Nie 11 Sie, 2013
Vlodarsky napisał/a:
Jakie jest pochodzenie tego płynu ? Ktoś zgubił TIRa ?
Jedyne pytanie którego nikt nie zadał... nawet M łyka jak młody pelikan. A sami poprawni politycznie...
i to żeby oszczędzić 2-3 zł
Ja zaplacilem a nie odebralem, podobno pp z sasiadem pije to od tygodnia i wchodzi jak woda