z nowym sti 300km na 18" jechał równo nawet >170 zacząłem się wychylać, ale evo 330km odjeżdżało. tak było na 18". teraz na 16" zimówkach coś tak jakby minimalnie lżej, ale to pewnie tylko błędne wrażenie.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pią 09 Sty, 2009
Bad-i napisał/a:
nie no co tu opowiadać Golf jest szybszy. Chyba tylko raz z zatrzymanego (zaraz jak ruszylismy ze spota poslizgowego) to szlismy jakos rowno, ale to chyba przez to ze Stf nie za bardzo zmielil na starcie. Pozniej z rolki mi uciekl i na koniec ze swiatel. Ten ostatni raz chyba tak samo zwalilismy start, ale przy około 17-18 byly z 3 dlugosci (jezeli Stf napisze ze 4 to tez sie zgodze )
To ja Morsa spod domu nie ruszam, szkoda wachy na kila
czy z tego wynika że mondeo mogło iść rowo na IV biegu z seryjnym Evo IX ??
KU.RWA NIE! Nie dość, że golf pobił mój czas na Lbn w cholerę to jeszcze Mondeo ma iść na 4 biegu jak moje wręcz uwilebiane Evo9? Nie, nie nie nie!!!!!!
Hehe, a tak szczerze to nie wiem. Te lancery jakieś wolne od kiedy jeżdża nimi ciecie
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 09 Sty, 2009
rasta napisał/a:
Bad-i napisał/a:
nie no co tu opowiadać Golf jest szybszy. Chyba tylko raz z zatrzymanego (zaraz jak ruszylismy ze spota poslizgowego) to szlismy jakos rowno, ale to chyba przez to ze Stf nie za bardzo zmielil na starcie. Pozniej z rolki mi uciekl i na koniec ze swiatel. Ten ostatni raz chyba tak samo zwalilismy start, ale przy około 17-18 byly z 3 dlugosci (jezeli Stf napisze ze 4 to tez sie zgodze )
To ja Morsa spod domu nie ruszam, szkoda wachy na kila
oj szkoda bo miałem wczoraj dla ciebie przeciwnika - niszczyciela wszystkich osiek i Evo (Marek tego ostatniego nie czytaj )
Wysłany: Sob 10 Sty, 2009
dzisiaj niestety ale nie dałem rady Vce GTI
Jadąc w strone stegien wystartowałem za nim, po starcie skoczylem na prawy pas zeby nie jechac za golfem. Niestety ale do 16-17 jechalem w takim samym dystansie od momentu kiedy zmienilem pas (golf tylko kierowca, ja plus kobieta i młody)
nie wiem czy sie powinienem cieszyc czy nie - ile taki golf ma w papierach (na bank seryjny 5 door)
Wysłany: Sob 10 Sty, 2009
rasta napisał/a:
Wiem, że Stf też stawał i takiego golfa łoił bez wysiłku.
o i to juz jest jakas informacja, ja od Stf-a tez dostaje a tutaj bylo w miare rowno. Dziwi mnie tylko fakt by niby moc taka sama jak u Stfa a chyba i waga podobna hmm