Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Poczta   Rejestracja   Zaloguj   Album

Poprzedni temat «» Następny temat
[K] Kartę multisport lub coś w ten deseń...
Autor Wiadomość

Czesio
[Usunięty]

Wysłany: Śro 28 Lis, 2012   

to w takim razie niech jakieś biegi zacznie trenować :D

Ryba 
feel the revs
pozdro 5-10-15

auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km

Wysłany: Śro 28 Lis, 2012   

Powiem Ci, że całkiem spoko - ostatnimi czasy mocno dbam o siebie z punktu widzenia aktywności fizycznej.
Przed zaczęciem wszystkiego wyszło mi na badaniach 12.9% tłuszczu w organizmie, 69.8 kg 184 cm.
Finalnie na lato chciałbym mieć nie więcej niż 73 kg wagi, <10% tłuszczu, no i większą kratę na brzuchu niż teraz.
Jak będę trzymał taką intensywność treningu, to z palcem w dupie jest to do zrealizowania (a nie katuje się jakoś specjalnie, i diety też nie trzymam).
Co do boksu, to na pewno będzie wymagał jakiejkolwiek wytrzymałości, dlatego też chciałem się teraz do tego przygotować. Kolega chodzi i mówi że na treningach jest ostry wpyerdol.
Nigdy w ryj nie dostałem jeszcze, ani nie chodziłem na żadne sztuki walki, a nie łudzę się żeby los do końca życia był dla mnie tak łąskawy, więc jakieś podstawy chce podłapać.

fake E: ja ogólnie jestem leniwy, więc może być tak że potrenuje 2 tygodnie i mi się odniechce wszystkiego :faja:

Walle 
nieprzyzwoite zabawy

auto: e39
silnik:: WTF52OMG65
moc: niewyobrażalnakm

Wysłany: Pią 30 Lis, 2012   

Ryba napisał/a:
Powiem Ci, że całkiem spoko - ostatnimi czasy mocno dbam o siebie z punktu widzenia aktywności fizycznej.
Przed zaczęciem wszystkiego wyszło mi na badaniach 12.9% tłuszczu w organizmie, 69.8 kg 184 cm.
Finalnie na lato chciałbym mieć nie więcej niż 73 kg wagi, <10% tłuszczu, no i większą kratę na brzuchu niż teraz.
Jak będę trzymał taką intensywność treningu, to z palcem w dupie jest to do zrealizowania (a nie katuje się jakoś specjalnie, i diety też nie trzymam).
Co do boksu, to na pewno będzie wymagał jakiejkolwiek wytrzymałości, dlatego też chciałem się teraz do tego przygotować. Kolega chodzi i mówi że na treningach jest ostry wpyerdol.
Nigdy w ryj nie dostałem jeszcze, ani nie chodziłem na żadne sztuki walki, a nie łudzę się żeby los do końca życia był dla mnie tak łąskawy, więc jakieś podstawy chce podłapać.

fake E: ja ogólnie jestem leniwy, więc może być tak że potrenuje 2 tygodnie i mi się odniechce wszystkiego :faja:

69 kg i 184cm? To straszna szczapa z Ciebie ;D

Ryba 
feel the revs
pozdro 5-10-15

auto: 135i
silnik:: N55B30
moc: 370km

Same mięśnie i włoski

Bart 
HEJTER

auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm

plus uroda i urok, ale one nic nie ważą :]

DeeS 
first...

auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm

Wysłany: Wto 29 Mar, 2016   

Troche czasu minęło .

Pytanie czy ktoś ma multisporta i może wpisać drugą osobę aby ona spełniła swoje marzenia chodząc na siłke/basen i inne tego typu atrakcje ?

jaka cena ?:)

Odpowiedz do tematu