auto: Punto GT
silnik:: 2.0T
moc: 350km Pomógł: 4 razy Dołączył: 30 Paź 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 04 Lis, 2009
PiTT a to dotyczku kazdego 2.0 TFSI ? Bo nie wiem czy mam pocieszac ojca czy jeszcze nie Patrzac jak latalo stare S3 to nowe raczej tez bedzie tracilo moc w wyzszych predkosciach predkosciach. Jak jechalem starsza Ska to do 120-130 nawet nawet pozniej robilo sie zdecydowanie wolniej i mysle ze oska z taka sama moca jechala byc sporo szybciej
_________________ Juz niedlugo nie tylko przyspieszenie, ale i skrecanie, hamowac bede na drzewie
PiTT a to dotyczku kazdego 2.0 TFSI ? Bo nie wiem czy mam pocieszac ojca czy jeszcze nie Patrzac jak latalo stare S3 to nowe raczej tez bedzie tracilo moc w wyzszych predkosciach predkosciach. Jak jechalem starsza Ska to do 120-130 nawet nawet pozniej robilo sie zdecydowanie wolniej i mysle ze oska z taka sama moca jechala byc sporo szybciej
obawiam się że w każdym, nie tylko w VW ale i Audi i Seacie, ten sam silnik jakby nie było
podobno w 2007 albo 2008 poprawili to, ale wcześniej to na bank jest to jebnięte
http://leonclub.pl/forum/...fe5327a9863dc33
poczytaj, co ciekawsze w ASO nie mają o tym pojęcia, pytałem w Vivie i Rowińskim, robili wielkie oczy, nawet jak im biuletyn vw wydrukowałem o tej usterce
ja wymieniłem przy okazji ten popychacz jak byłem w Compsporcie
lepiej to wymienić jak nie było nigdy ruszane bo z tego co wiem to po 40tyś może być już mocno wytarty