auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Pon 27 Lip, 2009
0.003 pln ode mnie.
Na mnie największe wrażenie na torze zrobił wynik Jacka w Aygolocie , gratulacje ziom , super wynik ! Jak patrze na tą tabelkę z poz.7 i kolumnę "moc" 69 KM to jestem pełen uznania dla tego samochodziku.
Loko - latał jakby miał 3 życia w zapasie. Gdyby auta nie stały przy trybunach to napadałbyś pierwszy lewy pełną dzidą
Ekipa która darła japę z trybun: wszedłeś / nie weszłeś - mistrz
Freeman - dzięki za fajne foty. W ogóle ujęcia aut na winklu z tarką bardzo mi leżą.
Plata Team squad - heh no co ja mam powiedzieć Dzięki że mnie przygarnęliście, daliście dach nad głową, nakarmiliście i spiliście ! Bardzo pozytywna z Was ekipa, bardzo fajnie się bawiłem
Plata - lokal, jak lokal, dużo zasłon ale takie nogi jakie tam chodziły... . boszszsz
Gratulacje dla Stf'a za wynik. Nie mam pytań, Stef skręca i dzięki jego radom udało się urwać za drugim razem prawie sekundę.
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
loko - profi podsumowanie.
szacun dla wszystkich, ktorzy pojechali, szczegolny dla tych co pojechali lepiej a superszczegolny dla kierownika aygo. damn, ale to wyglada
wyjazd byl mega, mam nadzieje, ze uda sie powtorzyc. zaprosze wtedy tego i owego na poklad, coby mi podpowiedzial gdzie daje tylka
no i postaram sie dorobic kompletu toyo szerszych niz obecnie. poki jezdzilem na cwiartke, to roznicy nie robilo, ale tu grip to podstawa.
auto: Clio Sport ph1
silnik:: F4R 730
moc: 178km Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Mar 2009 Skąd: Łódź
cozwortez robił za wóz reprezentacyjny po wszystkich bonusach miał by najlepszy czas z całej stawki wiec nie można było go tak po prostu umieścić w zestawieniu