auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 06 Sty, 2009
Marek ja tez jezdze paskiem, i musze go pochwalic. Po niespełna dwoch latach uzytkowania oraz 75.000 km (tyle chyba teraz jest) nie dzieje sie nic. A przepraszam mial wymieniany na gwarancji synch. II biegu
Kolezanka nie chce mi dać swojego paska na noc
Marcel [Usunięty]
to niech da siebie .... ale chyba nie ma narazie warunków do ścigania się na wprost więc wrzucić prosze na luz i czekamy jak sie ociepli i wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane
Marcel 08 napisał/a:
to niech da siebie .... ale chyba nie ma narazie warunków do ścigania się na wprost więc wrzucić prosze na luz i czekamy jak sie ociepli i wszelkie wątpliwości zostaną rozwiane
a to dlaczego, dzisiaj rano było idealnie. Zimne powietrze i suchy asfalt
Marcel [Usunięty]
a chyba,że tak .... z mojej perspektywy wygląda inaczej
Wysłany: Pią 09 Sty, 2009
nie no co tu opowiadać Golf jest szybszy. Chyba tylko raz z zatrzymanego (zaraz jak ruszylismy ze spota poslizgowego) to szlismy jakos rowno, ale to chyba przez to ze Stf nie za bardzo zmielil na starcie. Pozniej z rolki mi uciekl i na koniec ze swiatel. Ten ostatni raz chyba tak samo zwalilismy start, ale przy około 17-18 byly z 3 dlugosci (jezeli Stf napisze ze 4 to tez sie zgodze )
no tak to mniej więcej wyglądało. generalnie startując zza Mondeo z rolki i mając straty z 2-3 długości przy ok 16-17 przejeżdżałem obok. z zatrzymanego ten start po wyjechaniu z parkingów faktycznie szliśmy równo, ale mój pas był mocno nierówny i na pierwszych dwóch biegach pełny ślizg wpadając w odcinkę. Faktycznie na 16" zimówkach i przy panującej temp. siakoś tak jakby szybciej jest niż zwykle...