auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 04 Sie, 2008
na wyrazowie motórki nie mają szans z samochodami...
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pon 04 Sie, 2008
polll napisał/a:
tor jest szeroki wiec warto wykorzystywac cala szerokosc toru
Hehe... gadasz jak Pan Stachurski (nie mylić ze Stachursky'm )
On jak popatrzył na to nasze jeżdżenie to jego uwaga do wszystkich własnie dotyczyła własnie wykorzystania pełnej szerokości toru.
Dla każdego inny fragment toru sprawie trudność...
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
tak tak, zgadzam się z tym całkowicie... ja największe trudności miałem tak od momentu kiedy zaczynał się pierwszy zakręt do końca wylotu na prostą startową...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008
lenny napisał/a:
tak, zgadzam się z tym całkowicie... ja największe trudności miałem tak od momentu kiedy zaczynał się pierwszy zakręt do końca wylotu na prostą startową...
On jak popatrzył na to nasze jeżdżenie to jego uwaga do wszystkich własnie dotyczyła własnie wykorzystania pełnej szerokości toru.
Z jednej strony się zgodzę. Ale w F1 też nie zawsze wykorzystują całą szerokość toru, taka dygresja... Na następną edycję zapraszamy Deesa, bez gadki. Trzeba zrewidować czy/ile nas klepie i jak to robi...
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 05 Sie, 2008
lenny napisał/a:
CHRZANEK napisał/a:
tak tak, zgadzam się z tym całkowicie... ja największe trudności miałem tak od momentu kiedy zaczynał się pierwszy zakręt do końca wylotu na prostą startową...