auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Czw 03 Kwi, 2008
Coby nowego wątku nie zkądac, dziś wracjajać od kobity spotkałem się z Hondą S2000, na Wybrzeżu Kościuszkowskim przed tunelem w kierunku Gdańska. Ja ruszałem spod świateł, a kierownik właśnie przejechał kołomnie lewym pasem. Szybko się z nim zrównałem coby rozpoznać i sprowokować wroga, na wyjściu z łuku prosto na tunel pełna pizda, wyskoczyłem jakieś 3 długości przed Hondkę. Wbiliśmy się do tunelu, pieknie brzmiała, mysląłem, że kierownik odpuścił ale w lustrku widzę, że się napędza, wyskoczył przedemnie, ja usiadłem mu na dupie i lecimy lewym pasem, pełen ogień tak ze 180, a wiadomo, że często pieski za tunelem stoją, no ale wiecei jak to jest, emocje górą . Kierownik hondy bardzo miły, przeskkoczył na środkowy pas coby zrobić mi miejsce Pomimo jazdy pod górę na wylocie z tunelu wyskoczyłem przed niego dość znacznie. No i na tym sie skończyło bo przed Śląsko Dąbrowskim ja zrobiłem nawrotkę do domu.
Podsumowują dośc netypowy kill, można powiedzieć taki street fight ale adrenalinka podskoczyła przed snem