ta jest paskudna
nowa daje rade... co ciekawe praktycznie nie ma nic do wyboru z rynku wtórnego... czyżby właścieciele tak pokochali swoje skody że nie chcą się ich pozbywać?
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Czw 20 Sie, 2015
No to została ZafirA i Picasso...
Przeanalizowałem Plusy (+) i Minusy (-)
Zafira
- Jest z niemiec, a wiemy co było w 1939 (-)
- Klaudia S już nie taka kiedyś (-)
- Ma 7 miejsc więc teściowie się będą wpier****ć (-)
- Pablo Zafira - jak to brzmi (-)
- rzadko kiedy ma klimatronik (-)
RAZEM 6x(-)
Picasso
- Citroen Vlodarsky te sprawy itp (+++)
- Motorsport (++)
- Lubiłem serial "Allo Allo" (+)
- Ma osobne fotele z tyłu i można je osobno przesuwać (+)
- Często ma klimatronik (+)
RAZEM 8x(+)
Anjas DZIĘKUJE - niepierwszy raz mi pomogłeś.
Poprosze założyciela tematu żeby dał "pomuka" Anjasowi za pomoc.
-
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 20 Sie, 2015
A nam sie udało znaleźć V50 w dobrej kasie, delikatnie tylko przekręcone, ale broniło sie stanem.
Kumpel ktory za duzo do czynienia z autami nie ma, po 3 wizycie w komisie powiedział - jakim trzeba byc kretynem zeby stad cokolwiek kupic. Odzyskuje wiarę w ludzi
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 21 Sie, 2015
Bonczek napisał/a:
A nam sie udało znaleźć V50 w dobrej kasie, delikatnie tylko przekręcone, ale broniło sie stanem.
Kumpel ktory za duzo do czynienia z autami nie ma, po 3 wizycie w komisie powiedział - jakim trzeba byc kretynem zeby stad cokolwiek kupic. Odzyskuje wiarę w ludzi
JA tez ostatnio pare szt dal kaski ogladałem, jest ogólny DRAMAT. Ja nie weim kto te samochody kupuje. O tlumaczeniach handlarzy to nawet sie nie chce gadać... ten sprzedaje bo przez ten samochód bo w nim go policja gania, ten sie z dziewczyna rozstal a to auto specjalnie dal niej ...
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Pią 21 Sie, 2015
MoRToN napisał/a:
Bonczek napisał/a:
JA tez ostatnio pare szt dal kaski ogladałem, jest ogólny DRAMAT. Ja nie weim kto te samochody kupuje. O tlumaczeniach handlarzy to nawet sie nie chce gadać... ten sprzedaje bo przez ten samochód bo w nim go policja gania, ten sie z dziewczyna rozstal a to auto specjalnie dal niej ...
Mnie ostatnio najbardziej rozbawiło proste:
"Sprzedaję z powodu wyjazdu za granicę"