auto: VW Golf 7R
silnik:: 2.0 TSI
moc: 340km
Wysłany: Śro 17 Wrz, 2014
kubek13 napisał/a:
Toldi napisał/a:
hehe, tylko ze czerwony pojdzie góra za 38.000-40.000 a gdzie reszta...
mysle ze ktosgo kupi tylko znając **ujowy polsi rynek pewnie nie za cene której oczekujesz...;(
Toldi, myślę że 38-40 za Twój egzemplarz to będzie trudność wielka w polskich realiach. Za tyle to ja może sprzedałbym moje białe F1 , salon PL, bezwypadkowe z przebiegiem niecałe 60tys km. I to w ciężkich bólach niestety.
Jakarti, piękne auto. Sam prawie kupowałem już w ubiegłym tygodniu czerwonego
Ange&Demaona od Słowaka . Tyle że chyba ochłonąłem, mam za dużo gratów teraz na głowie + chcę kupić Subaraka na zimę .. Auto masz świetne, ale ja widzę dość dużą przeszkodę w jego sprzedaży - brak faktury, biorąc pod uwagę świeży rocznik i cenę ..
Tego od Słowaka mogę kupić na fakturę i odsprzedać do leasingu (zwrotny) + odliczyć cały VAT ..
jeśli chodzi o mój to wiem - ale patrząc z drugiej strony - wszystko jest zrobione, od sprzegla, zwrotnic, po nowe wahacze nowe opony i wiele innych. Wiec i tak w tej cenie powiedzmy do 40 tys to była by atrakacja - bo wiadomo ile ksztuje serwisowanie RS'a
no ale.....chyba go nie sprzedaje, no chyba ze ktoś 40tyś położy to mogę myslec