auto: było saxo/clio
silnik:: 1.6 | 2.0
moc: 160 | 250km Pomógł: 4 razy Dołączył: 22 Wrz 2009 Skąd: Poznań
Wysłany: Nie 06 Paź, 2013
polecam e46 320d wersja polift 150 koni lub po sofcie 170/177 - idealna opcja. Napędza się solidnie, buda dosyć lekka i spalanie w trasie poniżej 5l/100. Mój ojciec takim śmiga od 4 lat - robi po 1000 km tygodniowo i auto jest mega
Tylko, żeby znaleźć taką co ma poniżej 400 k to graniczy z cudem
to prawda, mój ojciec ma już 340 koła i z autem praktycznie nic się nie dzieje poza normalną eksploatacją
dobrze przygotowałeś podłoże... teraz tylko czekać aż pojawi się ogłoszenie na forum
żarcik oczywiście, ale e46 to na serio fajna fura, znajomy ma 330d i całkiem spoko się to zbiera
to prawda, mój ojciec ma już 340 koła i z autem praktycznie nic się nie dzieje poza normalną eksploatacją
dobrze przygotowałeś podłoże... teraz tylko czekać aż pojawi się ogłoszenie na forum
żarcik oczywiście, ale e46 to na serio fajna fura, znajomy ma 330d i całkiem spoko się to zbiera
w E46 wart uwagi diesel jest tylko jeden - ten w 330d.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Wto 08 Paź, 2013
Walle napisał/a:
PiTT napisał/a:
filomatic napisał/a:
kamil napisał/a:
w E46 wart uwagi diesel jest tylko jeden - ten w 330d.
Czemu, czemu? Bo w związku z perspektywą zwiększenia moich dziennych przebiegów zacząłem się już napalać na 320d E46
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Czw 10 Paź, 2013
siema napisał/a:
Tyle że 330d pod moją nogą będzie pewnie palił już jak smok.
Ten silnik co wsadzali do e39 i pewnie tez e46 jest mega oszczedny, dopiero w e60 ludzie po przesiadce z e39 robią takie gały jak patrzą na spalanie bo w tych autach silniki palą po 2L więcej.
Kilka osob mi juz mowilo ze woleli by 520 w e60 właśnie z powodu spalania, a znowu żaden właściciel starej 530d nie chcial by go na nic zamienić.