To jest cena dla 'Typków' z KRC, dla user-uf tak zacnego forum, cena byłaby b. przystępna
Na poważnie Panowie - sprzedaż auta to jest oczywiście indywidualna sprawa, raz jeszcze podkreślam. Takich samochodów nie sprzedaje się obojętnie, byle komu ..
Nie ma co bić piany, na siłe nie sprzedam dobrego (prawie nowego) auta, które traktowałem lepiej niż swoją dziewczynę
Będzie kicha na rynku PL, wywiozę auto do DE i tam będę usiłował sprzedać..
Jakby co, walcie kiedyś na priv.
See Yaa.
Sytuacja beznadziejna ze sprzedażą Clio RS w PL ..
A było nowego Golfa GeTeI kupić 3 lata temu .. BUA HA HA
Nawet nie docenią porządnego , salonowego auta. Baa, na GWARANCJI jeszcze 1,5 roku !
Wydaje mi się - prawda jest następująca - 9/10 z potencjalnych klientów szukających Sporta, i tak kupi ulepa z zachodniej ubezpieczalni.
Bo będzie taniej i bedom 'wygrani'. Tudzież 'zarobieni' .
Taka prawda, smutna..
Jesteśmy niedojrzałą demokracją.
Kto obstawia inaczej ? - Ten Naiwniak
ale to nie kwestia sporta tylko ogromnej utraty wartości francuskich aut
zerknij sobie po ile chodzą 407 i np. paski z tych samych roczników, nie wspominając o japończykach
nie wiem czemu tak jest, ale niestety tak to wygląda
chłopie napisz za ile chcesz oddać, dla ludzi z forum i obcych - obracamy się w kręgach ludzi zainteresowanych HH, więc jak nie ktoś stąd, to może ktoś ze znajomych