kolejny będzie już luźny bardziej... Denerwowałem się, po zakończeniu pierwszego odcinka wszystko ze mnie zeszło kilka aut mnie zadziwiło... I ich kierowcy też...
dojazdowki, pkce wszystko wporzadku? juz wiecie z tym to sie je? nastepnym razem bez nerwow, spokojnie i pamietac ze zazwyczaj lepiej cofnac czy postac pare sekund jak pomylic trase. obys zlapal bakcyla i idizesz ogniem nastepne imprezy
dojazdowki, pkce wszystko wporzadku? juz wiecie z tym to sie je? nastepnym razem bez nerwow, spokojnie i pamietac ze zazwyczaj lepiej cofnac czy postac pare sekund jak pomylic trase. obys zlapal bakcyla i idizesz ogniem nastepne imprezy
dojazdówki bez problemu jedna pomyłka ale zdążyliśmy na wszystkie. Kartę Kasia ogarnęła bez problemu Nawet innym później pomagała jak i co się pisze pkce wszystkie ok. Na ostatnim nie było w ogóle pkc. Mega mili ludzie którzy odpowiadają na każde pytanie
dobrze że dojechałeś i wsio ok. a jak z nawierzchnią? sporo dziur i podbić - dałoby się pojechać asfaltowym autem ?
na bank mam krzywe koła i luz w układzie kierowniczym...
dodatkowo wszędzie lód, nie szło złapać trakcji na moich kołach. Gdybym pojechał tempem spacerowym to bym miał milion razy lepsze czasy