Będziesz mógł pyskować jak zrobisz na torach tyle km co ja.
A tymczasem, milcz gówniarzu - i piszę to poważnie.
Od dawna chciałem ci to napisać, chłystku, bo bijesz wszelkie rekordy zarozumialstwa.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009
mAbZ napisał/a:
Zaglądałem tu ze 3 razy przez ostatnie, nie wiem, może z półtora miesiąca.
I za każdym razem byłem zdziwiony, że prócz dobrze mi już znanych pyskówek nie było tu czego czytać. ie zauważyłem twojego braku... Pewnie wiekszosc użytkowników tego forum tez...
sadze, ze nie zatesknie dalej...
Nie chcę nikogo obrażać, ale poziom tego forum bardzo mnie rozczarował.
Nie zauważyłem twojego braku... Pewnie wiekszosc użytkowników tego forum tez...
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Panowie ...
Marek i Mabz.
Uwazam gdybyscie sie poznali w realu to zostalibycie bliskimi znajomymi. Internet ma to do siebie ze zabiera nam te wszystkie relacje spoleczne ktore niestety sa tak nam potrzebne zeby sie zrozumiec. Wezcie to pod uwagę.
Na trackdayach nikt sie nie kloci, nikt nie rozdziera kotów, jest dobra atmosfera.
Internet to nie rzeczywistość.
Mabz - musisz przyjechac do nas i nas poznac, raz na zawsze zrozumiesz ze te forum to takze doza rozrywki, odskoczni od rzeczywistosci. Nie stworzylismy go tylko po to zeby z kamiennymi twarzami matematycznie oceniac motoryzację.
Marcel [Usunięty]
eM napisał/a:
Marek i Mabz.
Uwazam gdybyscie sie poznali w realu to zostalibycie bliskimi znajomymi. .
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Cytat:
stara
czyja stara !! ?? bo wysprzęgle jeśli moja !!
Ale fakt. Marek to nerwus, Mabz tak samo, dobraliście się idealnie. Ale prawda jest taka że jakbyście sie spotkali na torze to generalnie byście rozmawiali wyłącznie ze sobą, bo macie największe pojęcie i największy bagaż doświadczeń z tym związany.
Luz,nie luz, jak ktoś pisze, że w Polsce są równe i jakościowo dobre autostrady to ciężko się to czyta... Poza tym ja mAbZa nie lubię, śmieszy mnie jego jeżdżenie uno w zimie i jego teksty. A wyzywanie przez niego mojej osoby jest dla mnie śmieszne...mam nadzieję, że przy okazji na zywo powie mi to w twarz