auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pią 07 Lis, 2008
rasta napisał/a:
szymlorek napisał/a:
Szybkie pytanie, d kiedy jest ostateczny termin zgłaszania się, i czy ew moze jechac osoba z poza HH.org. chłopak jechał ostatnio w PZM i ręcze za niego że ma głowe na karku
no nic. właśnie zauważyłem, że wpisali mnie tam na najbliższą sobotę więc pojedziem zobaczyć jak tam wuerixy i evo zamiatają... oby tylko hitler wytrzymał...
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pon 01 Gru, 2008
Ci co nie byli to łosie Było mega, pona 100 km na torze. Całą impreza nadzorowana była przez Szwagierczaka, oraz jego pomocników. Cały dzien padało, ale nie żaluje, sporo się czlowiek nauczył, a i adrenalnka była niezła. Nie ma jak napadanie na winkiel z predkoscia 120-140 km/h na mokrym Sporo się nauczylem, odnosnie techniki jazdy oraz panowania nad Morsem. Parę boczurów było, ale obyło się bez strat, a po kilkru kółkach z Gerberem na prawym (były pilot Kuchara, a obecnie Kuzaja) zacząłem panować nad Morsem jak nigdy.
Parę boczurów było, ale obyło się bez strat, a po kilkru kółkach z Gerberem na prawym (były pilot Kuchara, a obecnie Kuzaja) zacząłem panować nad Morsem jak nigdy.
który był też na tym forum zarejstrowany przez chwilke