auto: 106 rallye
silnik:: 1.6 16V
moc: 120km Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Kwi 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 05 Mar, 2008 Re: [street request]
eM napisał/a:
Moj klient (kabikos - nawet sie przywitał juz u nas ) bardzo chcialby sie ustawic z saxo vts'em, dłubanym i niedłubanym,
zaslyszal ze to bardzo szybkie auta w serii i chcialby sie sprawdzic.
Szukam chetnych osob na ustawkę, ale nie musi byc tylko saxo - chociaz fajnie jakby jakies bylo.
Jego auto znacie, czarne ivt, strojone przezemnie, jest calkiem szybkie.
Czekam na powazne oferty, czas to przyszly tydzien
Ja mogę swoim saxo podjechać, ale wynik jest chyba oczywisty: 173KM vs 118KM...
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Śro 05 Mar, 2008
Nie bądźcie świnki i zaproście Rastamana, bo tradycyjnie jako "szarak" nie wie co tu sie dzieje, a on zawsze chetny
(A tak między nami to móglby ktoś z Was mu utrzeć troche nosa )
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Marcel [Usunięty]
wydaje mi sie ze obecnie chyba nie ma takiego auta w klubie .... moze Clio Bad-iego powalczy, bo 3ka z przodu to ostry wynik, ale zawsze ulica moze to zweryfikowac
dobra beje spokoj! Zrobcie liste kto chce klepnac civica:
1.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
Marcel [Usunięty]
ja Mercem na gazie
a tak powaznie to wczoraj zabawialem sie w e-driftera jak wyjechalem na Sobieskiego od łukasza i zrobilo mi sie az ciepło, ale ekstra wraca auto na swoj tor jazdy po lekkiej korekcie gazem - ale drifter ze mnie narazie słaby, chyba musze z oskarem do sochaczewa pojechac
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Rudello Ty to dobrze kombinujesz, niech civic klepnie nawet foke rasty to normalnie u eM'a ustawi się kolejka na cały rok, gościowi powie się ze auto tak zapierdala, bo ma świetnie ustawiony przebieg momentu i równo ciągnie przez cały zakres obr i że to tylko i wyłącznie dzięki super strojeniu i paru trikom których niestety eM nie może zdradzić (tajemnica zawodowa;)):D, ale zaręcza ze nikt poza nim ich nie zna i nie stosuje, a to właśnie dzięki nim auto z łatwością może połykać fury o ponad 100 km mocniejsze no i złoty interes gotowy strojenie będzie schodziło lepiej niż magnetyzery
i ja moge sie jakos przy okazji sprawdzic, np. w sobote przed BK
ps. to znaczy nie ma sie co sprawdzac bo wynik wiadomy, ale jak gosc chce to jak podjedzie to moge przejechac kilkaset metrow wiecej skoro to ma mu humor poprawic.