auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 23 Lis, 2007
Dobra great, połowa czasów idzie pobiegac Uwielbiam bariery językowe.
Saxo wzbudziło u mnie tyle zawodu że zaczałęm sie doszukiwać haczyków i przetłumaczyłem tą nieszczesna strone na jakiś ludzki język (czytaj angielski )
No i tą ciekawszą częścią czasów można sobie dupe podcierać
Ostatnio zmieniony przez FreeMan Pią 23 Lis, 2007, w całości zmieniany 1 raz
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
s1600 napisał/a:
dla tego chce mieć williamsa, 16s smiało pomyka więc jestm heppy
no a jak nie to motorek typu f7r!!!
a kiedys wsap od sporta!!
to nie tylko sam silnik ktory robi roznice...
mAbZ [Usunięty]
Loko napisał/a:
Dobra great, połowa czasów idzie się wykonujący ruchy posuwiste Uwielbiam bariery językowe.
Saxo wzbudziło u mnie tyle zawodu że zaczałęm sie doszukiwać haczyków i przetłumaczyłem tą nieszczesna strone na jakiś ludzki język (czytaj angielski )
No i tą ciekawszą częścią czasów można sobie dupe podcierać
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Ta cześć to były czasy wirtualne, z symulatora. Bierze on całkiem sporo danych i jest dosć dokładny, porównywałem czasy z realnymi z hockenheim i różnice były w granicy 0,5 sekundy, w nielicznych przypadkach było 1-2 sek., ale to psia krew symulacja komputerowa wiec poszło do kasacji bo nic z tego nie mozna wywnioskować.
Reszta czasów która została jak najbardziej realna.
Ostatnio zmieniony przez FreeMan Pią 23 Lis, 2007, w całości zmieniany 1 raz
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
CHRZANEK napisał/a:
Ty waflu! Miałeś Kadzia GSI16V ???
Chyba będziemy kumplami ;)
nie chce sie tu zachwycac kadetem ale dla mnie auto jest ok. jechalem w nim
2 rajdy, troche tez sam nim pojezdzilem. zdrowy motor, buda bez szpachli,
170KM i fruuuu. auto piekne nie jest ale wrazenia z jazdy sa niemale .
Słuchaj tego... Buda 5 drzwiowa, granatowy, zero znaczków, pełen rys,itd.Pełne odchudzenie, jeden kubeł i jeden fotel standard misiek. Z 3 biegu z rolki Leon 180 koni zostawał i to samo było na 4. Komp chyba był dłubany, bo kręcił się do 8000. To mój pierwszy hatch był, niestety trochę za szybki na wtedy. Ale co ja się tym naupalałem na szutrach, wyrypach, itd. Zaden 2-litrwoy silnik nie ma podesjcia do C20XE. A grupy mają luźno ponad 200 koni, a silnik ma do tego dół. Ziom na lato wkłada taki silnik do corsy A,hehe, to będzie jechało.
106, a ten Kadett od was jeszcze jest do wynajęcia. Bo jak nie wstawie klatki do clio to trza będzie coś na 3 lige wynająć. Kadetta miałem,jest tani i szybki na prostej, Z zakrętami gorzej, ale zaimprowizuję... Może bym na przyszłe lato takim pojechał, bo na clio R3 budżetu raczej nie mam