auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 19 Wrz, 2013
Janusz profila sobie dotnij, a jak nie to R1R albo nawet R888 - u mnie R888 na ogranicznikach na wodzie robiły robotę - oczywiście nie na kałużach, tylko na mokrym asfalcie.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Czw 19 Wrz, 2013
rasta napisał/a:
Janusz napisał/a:
rasta napisał/a:
Nie masz bo nikt się na tym nie ściga (to pedalska opona), tylko męskie są
no to prosze pana, co proponujesz na deszcz z homologacją drogową ???
Kalosze Hunter
w sensie że prawdziwi mężczyźni jeżdżą tylko jak jest sucho ??
Kenet napisał/a:
Janusz profila sobie dotnij, a jak nie to R1R albo nawet R888 - u mnie R888 na ogranicznikach na wodzie robiły robotę - oczywiście nie na kałużach, tylko na mokrym asfalcie.
docięty profil odpada, bo coś takiego juz oficjalnie nie ma homologacji, oczywiście znaczek E będzie, ale jak ktoś życzliwy zapoda protest to jest po ptokach. chociaż w sumie na rallysprintach nie ma chyba BK 2 ???
Mysle nad jakąś alternatywą dla r1r (tańsza oczywiście ), ale jak narazie nic nie wymyśliłem. Myślę ze to chyba najlepsza opona rallysprinty (cena/jakość), no i jest uniwersalna, bo da rade i jak jest sucho i jak deszczem lunie.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Wto 22 Paź, 2013
Do sprzedania komplet Michałów 205/620/17 mieszanka śr. Kupione z minimalnym przelotem za 1300 pln. Dwie po kupnie nie były nawet zakładane super stan, dwie mają za sobą kilka orkążeń na Pozen po mokrym poczym banda wskutek czego te dwie śmigane mają lekkie uszkodzenia.