auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 09 Lis, 2012
Kenet napisał/a:
siema napisał/a:
Jak tylko znajdę czas zaczynam sukcesywnie wystawiać wszystko na alledrogo (ale już w innych cenach).
niższych
nie mierz wszystkich swoją miarą..
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 09 Lis, 2012
Kenet napisał/a:
o yebany!
głośniki ciągle mam dla Ciebie qtasino
siema napisał/a:
Mocowania Sabelt x1 potwierdzona rezerwacja dla Keneta. Drugie czekają dla Stf'a, jak by co (czekam na oferty przez PW z +50 zł).
sie wie.. jedne odbiór osobisty, drugie przesyłka i "się żyje.."
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Sob 10 Lis, 2012
Co to za towarzyskie pogaduszki! Jeden niech uważa, bo wiem kiedy i gdzie mrożonki kupuje, drugi niech nie podskakuje, bo pogoda taka niewyraźna i jeszcze mu jakieś drzewo na dach spadnie!
Mocowania do Saxo sprzedane
Zaczynam dokopywać się do śmieci w rodzaju zderzak i atrapa chłodnicy w wersji Saxo zaraz po zakupie. Tylnego zderzaka ale już nie od nie VTSa. Plastikowych nadkoli przednich. Kierownicy z poduszką powietrzną oraz foteli z Saxo z uciętymi prowadnicami (idealne do kierownicy dla Cartoona ). Jak ktoś zainteresowany, to PW.
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Śro 13 Mar, 2013
Stalówki i Cromodory (które aktualnie są po kompletnym tritmencie [sic!]) z pierwszej strony. Ale to cztery czternastki, więc chyba nie będziesz zainteresowany.
rabarbar [Usunięty]
Wysłany: Śro 13 Mar, 2013
czternastki za młode,prokurator jeszcze łape trzyma