auto: ibiza cupra
silnik:: dizel pałer
moc: 160km Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2009 Skąd: bestwina
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010
mój w stanie gołym poszedł za 16tys, pomimo tego że miał malowaną maskę i zderzak (plus cieniowane błotniki) - uważam że był bardziej wart tej ceny niż ten s16
p.s. - nie zapłaciłbym tyle i uważam że ciężko będzie nawet 15tys wytargać
ale próbować warto - tak jak w tym przypadku jeśli nie ma konieczności sprzedania
co do mobile.de -tam faktycznie są masakrycznie drogie, ale to nie znaczy że należy cenę do nich dostosowywać, u nas się za tyle nie sprzedadzą
dokladnie jezdzilem troche tras autem przejechalem 2 lub 3 kjsy i 5 razy tor lublin wiec nie wiem czy to upalanie nie mam nic do ukrycia jesli chodzi o auto kto widzial to wie w jakim jest stanie auto przyjechalo z belgi z uszkodzonym zderzakiem zbitym halogenem i rogiem maski zagietym wiec nie mozna tego nazwac wypadkiem obstawiam ze poprzedni wlasciciel nie pomalowal tego tak jak powinno sie to zrobic i stad odpryski
_________________ Nie, nie, prędkość była OK... tylko zakręt trochę za ciasny.
Tomecki ,ale ty miałeś 2001 rok(wprawdzie z klimą i ładniejszy kolor,ale ... ) i tu jest różnica 17 tys to nie jest zła cena,jeśli znajdzie się amator.
auto: ibiza cupra
silnik:: dizel pałer
moc: 160km Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2009 Skąd: bestwina
Wysłany: Pon 18 Sty, 2010
luz ja tylko mówię że osobiście nie zapłaciłby tyle, wiem po sprzedaży mojego że amatorów jest trochę i jakaś tam szansa jest.
Z ciekawości - jest zainteresowanie z allegro?