Co do wypasionych torów kartingowych - phii, nie bedzie Szwed pluł nam w twarz http://www.eprestiz.pl/in...id=99&Itemid=44
W Szczecinie rzut beretem ode mnie powstaje nowoczesny kryty tor kartingowy. Chetni ?
Jeszcze powstaje? W artykule piszą, że miał być gotowy w maju 2008...
Żebyście wiedzieli, że istniejące polskie autostrady mają bardzo wysoki standard
i bardzo równą nawierzchnię
Teraz na to trafiłem i jestem w szoku. Dla mnie głupota roku... Szkoda, że po 5 latach nasze autostrady nadają się remontu generalnego.
mAbZ [Usunięty]
Wysłany: Pon 26 Sty, 2009
Marek23 napisał/a:
mAbZ napisał/a:
Żebyście wiedzieli, że istniejące polskie autostrady mają bardzo wysoki standard
i bardzo równą nawierzchnię
Teraz na to trafiłem i jestem w szoku. Dla mnie głupota roku... Szkoda, że po 5 latach nasze autostrady nadają się remontu generalnego.
Przejedź się kawałek 250-kilometrowym odcinkiem z Katowic do Legnicy,
zanim ponownie zaczniesz się popisywać przed kolegami moim kosztem.
Weszło Ci to w nawyk, przez co skutecznie obrzydziłeś mi to forum.
Albo, jak kto woli, otworzyłeś mi oczy.
Dla mnie głupotą roku było pisanie na tym zakompleksionym forum.
JIMEK [Usunięty]
ciekawe jest to ze obaj doszliscie do wniosku ze trzeba to forum odstawic. nie mowie tego ani ironicznie ani nic.
Mabz szkoda ze tak uwazasz ale masz prawo, tez bym sie wkurwil jakbym na powaznie bral udzial w tych wszystkich dyskusjach kto jest lepszy od czego...
mAbZ [Usunięty]
Zaglądałem tu ze 3 razy przez ostatnie, nie wiem, może z półtora miesiąca.
I za każdym razem byłem zdziwiony, że prócz dobrze mi już znanych pyskówek nie było tu czego czytać.
Nie chcę nikogo obrażać, ale poziom tego forum bardzo mnie rozczarował.
JIMEK [Usunięty]
troche sie nie zgadzam, ale tez w duzej czesci podzielam twoje zdanie. Mowimy o forum.
Podejrzewam ze kiedy sie zna i lubi ludzi prywatnie to inaczej sie patrzy na te bzdurki, inaczej z zewnatrz. Nie mozna tez generalizowac calkowicie.
Szkoda ze nie mielismy sie okazji poznac gdzies na jakims wypadzie klubowym na torze. Inny swiat. pozdr.
Przejedź się kawałek 250-kilometrowym odcinkiem z Katowic do Legnicy,
zanim ponownie zaczniesz się popisywać przed kolegami moim kosztem.
Weszło Ci to w nawyk, przez co skutecznie obrzydziłeś mi to forum.
Albo, jak kto woli, otworzyłeś mi oczy.
Dla mnie głupotą roku było pisanie na tym zakompleksionym forum.
mAbZ jak kiedyś zrobisz tyle kilometrów co ja samochodem po europie i nie tylko,to wtedy będziesz dla mnie partnerem w dyskusji. Na razie jestem ex fanem wyścigów na 400m, który się boi i nie potrafi jeździć swoją Hondą po śniegu. Więc weź mi tu nie bredź, bo ja już nie mogę tych Twoich wywodów czytać...
mAbZ jak kiedyś zrobisz tyle kilometrów co ja samochodem po europie i nie tylko,to wtedy będziesz dla mnie partnerem w dyskusji. Na razie jesteś ex fanem wyścigów na 400m, który się boi i nie potrafi jeździć swoją Hondą po śniegu. Więc weź mi tu nie bredź, bo ja już nie mogę tych Twoich wywodów czytać...
Hehe, nmały błąd się wkradł
mAbZ [Usunięty]
A cóż tym wiesz o tym, gdzie i ile ja robię kilometrów?
Cóż wiesz o mojej umiejętności jazdy i "strachu"?
Bez przerwy wyłażą z ciebie kompleksy, jesteś tu tylko po to, żeby się dowartościować cudzym kosztem?
Będziesz mógł pyskować jak zrobisz na torach tyle km co ja.
A tymczasem, milcz gówniarzu - i piszę to poważnie.
Od dawna chciałem ci to napisać, chłystku, bo bijesz wszelkie rekordy zarozumialstwa.
mAbZ, tak poważnie to nie będę Cię tu wyzywał na forum...widzę, że wyszła (szwedzka?)
słoma z butów. Jakbyś nie pisał bzdur to bym się Ciebie nie czepiał. Nie denerwuj się tak
starszy panie, bo serce stanie.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 27 Sty, 2009
Ale ja sie wtrace.
Ostatnio cos jedziecie po Marku.
Mi to nie pasi.
Jesli ktos ma jakies watpliwosci w jego umiejtnosci, najlatwiej ustawic sobie OS i jedziecie.
Gadki szmatki na forum, wykazcie sie najpierw umiejetnosciami.