auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 02 Lis, 2007
Wydaje mi sie, ze jeśli masz zaniżoną wartość i napisane, ze np skrzynia padnięta albo coś tam to ok, gorzej z tymi ktorzy maja po prostu zanizona wartosc, ale ja się nie znam, podejzewam ze Gotti nam wszystko łądnie wyjasni, bo on chyba najbardziej oblatany w tym jest.
Wydaje mi sie, ze jeśli masz zaniżoną wartość i napisane, ze np skrzynia padnięta albo coś tam to ok
dokladnie tak
najlepiej zawsze pisac ze auto uszkodzone, uszkodzony silnik i/lub skrzynia, tego nikt nie udowodni
ja mialem na papierze tyle ile zaplacilem, na blankiecie wypisane wszystkie uszkodzenia i do tego mam jeszcze wszystkie fotki, jak beda miec problem to to ich zalatwie :560:
:569: oddawac moj hajs ZLODZIEJE :!!: :!!:
Michal zorientuj sie, bo chodzily ploty ze maja oddawac tylko tym ludziom, ktorzy nadal sa wlascicielami sprowadzonego samochodu
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pią 02 Lis, 2007
Sesese oddawać kase pedaluchy
Nie dość że miałem wpisaną faktyczną cene to jeszcze była to cena z kosmosu za wcześniejszą Lagune więc czekam na ten moment z utęsknieniem
Wydaje mi sie, ze jeśli masz zaniżoną wartość i napisane, ze np skrzynia padnięta albo coś tam to ok
dokladnie tak
najlepiej zawsze pisac ze auto uszkodzone, uszkodzony silnik i/lub skrzynia, tego nikt nie udowodni
ja mialem na papierze tyle ile zaplacilem, na blankiecie wypisane wszystkie uszkodzenia i do tego mam jeszcze wszystkie fotki, jak beda miec problem to to ich zalatwie :560:
:569: oddawac moj hajs ZLODZIEJE :!!: :!!:
Michal zorientuj sie, bo chodzily ploty ze maja oddawac tylko tym ludziom, ktorzy nadal sa wlascicielami sprowadzonego samochodu
Tak jak mówisz. Ja do tego zawsze robiłem opinie biegłego i taki mały przegląd który stwierdzał że auto po naprawie będzie nadawało się do dalszej eksploatacji.