celina piękna ale poza zasięgiem budżetowym, 30 tysi to jest absolutny maks moich możliwości, jeszcze na wachę musi być
[ Dodano: Pon 12 Mar, 2007 ]
eM napisał/a:
Nie no tdi to jest dla Panów z brzuchem na przejazdzki niedzielne
bo ja wiem, widziałeś A3 1.9 TDI 170 KM?
Widziałem.
A widziałes ssang-yonga?
W sumie dla mnie charakterystyka pracy takiego dieselka po prostu mi w ogole nie pasuje ile by nie mial koni i x2 "niutków".
Ale jako dupowóz mógłbym od biedy jeździć takim
_________________ Samochody to ZUO!
BARANMC [Usunięty]
Wysłany: Pon 12 Mar, 2007
A3 miało max 130ps ASZ, no chyba ze 1,8T ale to chleje duzo paliwa, kolego zona ma takie 1,8T 183ps po czipsie , jakos sie to kula
po czipsie ze 130 nietrudno zrobić 170 choć myślałem też o kupnie 1.9 TDI 100 KM i czipowaniu na ok 140 - podobno mniej zawodny silnik i nie ma problemów z elektroniką
BARANMC [Usunięty]
Jak kupic to OD 130 ,juz ci powiem czemu ,130 ma skrzynie 6biegową ,i w 130 masz ju zmocniejsze korby itd, wiec łatwiej znoszą Tjuning
Znajomy pół toku temu kupił IV TDI ale 150 ps , 6 biegów. 5 drzwi. Co ciekawe , nie GTI ale Exlusive. Czarny, na dobrym wypasie.... Dżizes jak to zamiata..... A waflować wajchą ja lubie
BARANMC [Usunięty]
MK4 gti to takie dziwne GTI bo to tylko wyposazenie silniki ,od tdi 110/130/150 i 1,8T 150/180
bracie bierz kredyt i śmigaj na litwe po tego rarytasa...nie dośc ze w super stanie to jeszcze był dłubany i to w dodatku wygląda na to że ktoś to zrobił profesjonalnie...300KM ehh