No i wlasnie kupilem przypadkiem 9-5 aero zbywa mi wiec jedno auto, bmw wiec wraca, cena 19900 przebieg wzrosl raptem do 146tys bo jezdze glownie motocyklem. Ewentualnie moze ktos chce avensis liftback 2.2d 150km 2007r tez salon pl, drugi wlasciciel od 7 lat 159tys przelotu i glownie trasy, cena 25tys.
sam nie widzialem tzn kiedys widzialem a nawet jechalem bo to od 5 lat fura kumpla i nawet ja kiedys z nim kupowalem. Wysrala mu sie skrzynia 2 dni temu w niemczech i auto rozebrane stoi w poznaniu gdzie udam sie po odbior jak naprawia. Kolega stracil do niego cierpliwosc bo 2 lata temu mu wybuchl silnik. Wie w sumie silnik i skrzynia beda nowe.
A wogole saab to srebrne kombi w automacie, rocznik 02, salon polska jak to mam w zwyczaju, pewna przeszlosc, bez modow i lpg. U mnie lpg wjedzie na wstepie bo pali 17litrow w miescie raczej prosty do zgazowania, motor raczej prosty i tylko 4 garki.
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pią 24 Lip, 2015
To jest hothecz, tu każdy jeździ bmw wcześniej czy później. Kupisz za rok, poza tym bmw to auto jak każde inne, trochę obrosło w legendę, nie ma sie czym aż tak jarać bo się można ostatecznie rozczarować
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
ale nie mowie w kontekscie ze to super auto tylko po prostu pewny samochod , troche wiekszy od astry, na pewno bardziej komfortowy i tyle.
wolę zaplacic pare zl wiecej i byc pewnym tego co biore a wierze, ze Pawełek mnie na mine nie wsadzi
z tym ze w perspektywie najblizszego roku mam wydatki mieszkaniowe - taki przynajmniej jest zamysl - wiec pewnie nic z tego nie wyjdze
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
PiTT napisał/a:
odpuscisz raz wyjazd 2 tyg, all incl. i akurat styknie na fure
Albo jeden nowy smartfon