Ja za te kasę gdybym mial ochotę kupić sobie rs'a to bym kupił bez względu czy za te kase można mieć coś lepszego czy nawet nową skodę rs - ale to chyba kwestia podejścia.
Różnica pomiędzy tym czego naprawdę chcesz a kupowaniem "najlepszego w tej cenie"
jest tak jak piszesz, ale wg mnie dotyczy jednak kupna auta 1 ktore ma służyć do wszystkiego
w przypadku zakupu drugiego auta do napierdzielania, bierzesz to co Ci pasuje i odstawiasz na bok logike... oczywiscie w ramach ustalonego budzetu
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pią 29 Sie, 2014
bob.dsk napisał/a:
Mówimy tu o używanych autach a nie nowych w zakupie. Wiem że za Mini w salonie trzeba zapłacić chorą kasę... Co do tego klepania zawsze i wszędzie to bym polemizował ale to jest twoje zdanie.
ja mówie o uzywanym clio i MCS mcs w zasadzie kosztuje obecnie tyle co 3 sztuki clio, a seryjnie nie jest szybszy (mój brat miał MCS )
i nie chodzi mi tu o to ze clio to najlepszy samochód ever, tylko o to ze taki argument jest lekko z dupy (chociaż biorąc pod uwagę to co Ty napisałeś i to co ja, to wychodzi ze clio za 10kpln jest lesze od focusa RS za 100tysi )
Ostatnio zmieniony przez Janusz Nie 31 Sie, 2014, w całości zmieniany 1 raz