jakbym chciał inwestować w samochody, to nie byłoby mnie na tym forum, tylko szukałbym inwestycyjnych perełek w świecie. nie chodzi o spadek wartości, to nie forum inwestycyjne
dziś sprzedałem toyotę, mega tapczan, 132 KM, straciła w 3 lata 15 tys. tylko - ale nie odpychała się - może to motto japońców
a tak poważnie, to miło mnie zaskoczyła, że tak długo się utrzymała
auto: Clio
silnik:: 2,0
moc: ??km Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Sie 2011 Skąd: Katowice
Wysłany: Pią 11 Kwi, 2014
jak się tym jeździ ? jak nie masz zbyt wielu korków (i nie chodzi o osobistości podludzkie) oraz bardzo dziurawych asfaltów to dobrze a nawet bardzo dobrze. Przyspiesza to bardzo ładnie, wydaje mi się że ogarnięty z szybką zmianą biegów kierowca może osiągnąć ok 6.5s do setki ale nigdy nie mierzyłem.
nie żebym miał coś do Hond bo wygląd koksik jednak Megana vs Typer-r nie przystoi porównywać. Renault poszedł w krokach milowych do przodu podczas gdy Honda cofnęła się w rozwoju/performancem tym modelem. Jako dupowóz mega fajne auto. Jednak nie do robienia czasu to jest.