Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę się sprężać.
Dzwonił do mnie klient ze Szwajcarii, że chce przyjechać i brać w ciemno więc nie macie wiele czasu. Podobno przyjedzie z psem i ten pies to jakiś Spec - na wszystkim się zna.
Wracamy do tematu Przyszło mi ubezpieczenie za dwa samochody na raz, a już byłem kiepsko z finansami w tym miesiącu Oczywiście je zapłacę ale jak ktoś reflektuje to :
Tym razem silnik złożony i dotarty. Cena to 5 tys.
Silnik złożony 1,5 tys km temu i zalany dobrym olejem zaraz po docieraniu :-] Nowe panewki, pierścienie, wszystkie uszczelniacze, filtry - wszystko pełna seria
Skrzynia dostała oczywiście nowiutki olej Millers CRX 75W90 NT, sprzęgło ma jakieś 2 tys km - oryginał Citroen
Tylna belka po regeneracji jakieś 2-2,5 tys km. + wymienione amorki tył.
1tys km temu wymienione poduszki i łożyska kolumn zawieszenia przód.
Cena auta generalnie jest za wszystko poza karoserią karoserie dodaje GRATIS (jest naprawdę słaba z tyłu... !! )
Jak kogoś interesuje to walcie na pw Wg mnie idealna sprawa dla kogoś kto chce sobie zbudować tanią rajdówkę. Zakup nowej budy to jakieś 1,5 tys + wstawienie klatki ok 2tys, przerzucenie silnika ze skrzynią, belką itd to czysta zabawa i można mieć za 10-12 tys fajną rajdóweczkę. Albo jeździć KJSy tak jak jest.
Nie wystawiam nigdzie ogłoszenia więc jeśli ktoś hh tego nie zrobi to nikt tego nie zrobi
Pamiętaj o tym, że karoseria z tyłu jest meeega słaba Nie chcę, żebyś jechał do mnie na darmo ! Ale chodzi fajnie
No mysle,ze za ta kase ciezko.byloby dorwac cos w lepszym stanie mechanicznym i blacharskim wiec karoseria mi nie przeszkadza az tak bardzo. Zalezy mi przede wszystkim na tym zeby pod wzgledem.mechanicznym bylo jak najlepiej,bo do mechanikow cos szczescia nie mam;) juz mnie skreca z braku upalania:/
To miałbyś radość z takiego ZXa. Żeby było konkurencyjnie w jakichś KJS przydałby się jakiś amor i dobry klocek Na tym co jest tylko zabawa wchodzi w gre.