pP, ale co ty chcesz odkrecac, te marne ATsy-??
jak tam w środku są kubełki Sabelt-Renault sport z clio 3 sporta pucharówki. (oczywiście mam zarezerwowane jakby coś )
Kenet pw
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 15 Cze, 2011
Yarko napisał/a:
wiem, jestem okrutny
ale musiałem to wrzucić, mega mistrz !!
nie zdenerwowałeś mnie, zdenerwowałem się jak sam to zobaczyłem na KRC
w sumie nówki kosztowały 1800 zł, wiec jak na tak felge to bardzo dobra cena, ale ja polowałem na jakieś używki do 1000 zł... nawet jedne dopadłem ale 4x108.. potem miał je PP
nie zdenerwowałeś mnie, zdenerwowałem się jak sam to zobaczyłem na KRC
w sumie nówki kosztowały 1800 zł, wiec jak na tak felge to bardzo dobra cena, ale ja polowałem na jakieś używki do 1000 zł... nawet jedne dopadłem ale 4x108.. potem miał je PP
na allegro sie pojawily ultralegery stan super 15 cali 7-7,5 szerokosci(nie pamietam dokladnie) 4x100 za hmmm 1000 zeta wlazlem na konto spojrzalem oki zaszelje wrocilem na allegro i juz sprzedane aukcja trwala 5 minut
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 15 Cze, 2011
Cytat:
na allegro sie pojawily ultralegery stan super 15 cali 7-7,5 szerokosci(nie pamietam dokladnie) 4x100 za hmmm 1000 zeta wlazlem na konto spojrzalem oki zaszelje wrocilem na allegro i juz sprzedane aukcja trwala 5 minut