No dobra, jak będę przy kompie to usunę ogłoszenie
To jest śmieszne ponieważ telefon dziś swoimi możliwościami przypomina komputer, więc miedzy tymi dwoma przedmiotami można poniekąd postawić znak równości. Dlatego też ten żart był śmieszny.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 26 Maj, 2011
dobry temat.
zna sie ktoś tutaj na amplitunerach ? musze coś do domu kupić
Nie znam sie kompletnie na tym.
Szukam czegoś normalnego, nie za drogiego, najlepiej uzywka. Będzie to podłączone do TV i 2 głośników.
Ze swojej strony mogę polecać stary sprzęt harmana (miałem parę sztuk i nigdy nie narzekałem na jakość). Ten ostatni wydaje się być rozsądną propozycją w dobrej kasie...
ze starymi wzmakami to niestety jest tak, ze jak byly nowe to byly lepsze od wiekszosci obecnego badziewia, ale po 20 latach to niestety kiepawo, zuzywaja sie kondensatory, puszczaja luty etc.
Primo jakie masz kolumny?
Secundo czy to bedzie sluzyc tylko TV czy chcesz na tym odtwarzac muzyke (z jakiego zrodla? IPOD, radio, CD etc.) ?
Jak duzo na tydzien to bedzie gralo?
Jaki max budzet?
Wysłany: Czw 26 Maj, 2011
tylko i wyłącznie do tv
szajsung ps50b850 ma masakre a nie głośniki, żart, żal.pl
tylko do tv, nie za czesto, musi ładnie wyglądać nie rozróżniam sprzętu za milion od tego za stówe
Wysłany: Pią 27 Maj, 2011
karwa ... paweł, specjalnie ruszyłem swoją tłustą dupe zeby zobaczyć ten obsrany model głośników i zebys mi dalej doradził co mam do tego kupić
Quadral phonologue Rubin MK II
karwa co za nazwa ( rubin HE HE )
Może mi powiedzieć czy do czegoś to się nadaje ?
http://kleinanzeigen.ebay...kaufen/26315842
TV rzadko oglądam, wręcz czasami tylko. Więc ten ampli nie musi być dobry, grunt zeby ładnie na półce wyglądał gabinet generalnie, laleczka.
do tych kolumn to musi byc cus wiekszego niz pisalem (choc nie spodziewalbym sie cudow bo te kolumny nie robia furory). I wzmak musi obsugiwac kolumy 4 ohmowe.
poszukaj czegos co Ci sie podoba bo gusta sie roznia