auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pią 03 Wrz, 2010
Z gatunku: Mówią przed Rajdem Warszawskim:
SZYMON RUTA: - Rajd Warszawski to fajne, szutrowe trasy. Chcemy w tym rajdzie równać do kierowców z czołówki i pojedziemy tak szybko, jak się da. Liczymy na dobry wynik, chociaż tym razem jeszcze nie celujemy w zwycięstwo.
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 04 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Nie 05 Wrz, 2010
Mam nadzieję, że jutro Kajtek pojedzie czysto i pozamiata konkurencje, bez kapci i zbędnej nerwówki.. Beben jak zwykle grubo, przez cały dzień Maliński nie wygrał z nim odcinka a do tego ma niedaleko za sobą C2 chmielewskiego..
Dla mnie rewelacją tego sezonu jest Michał Sołowow. Kiedyś regularnie dostawał lanie od Kuchara, Kajetanowicza i Kuzaja, a teraz z Kajtkiem walczy jak równy z równym, a Kuchar nie ma do niego podejścia.
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 05 Wrz, 2010
Co do Sołka masz całkowitą racje, ale swoje też robi samochód, ma najlepiej przygotowane S2000 w Polsce i mega dużo trenuje. Z racji tego, że jest wspólnikiem w jednej firmie z koleżanką mojej mamy, to wiem jak dużo jeździ "po świecie" trenować
A obecne wyniki 1. Sołek 2. Kajto +3.8 3. Kuciar +58
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY