biorąc pod uwagę ostatnie temperatury to jeśli wszystko się nie stopi i nie napada nowego śniegu nie widzę opcji polatania po tym co jest. zderzaki czy dokładki to jeszcze nic ale budę poprzesuwać można wpadając bokiem w zmrożoną bandę.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Czw 28 Sty, 2010
Informuję że na Ułężu są obfite opady śniegu oraz duże jego zwały nawiało na trasę. Przygotowanie lotniska w takich warunkach wymaga pracy 2 spychaczy przez 2 dni. Przy każdej imprezie moja kadra ludzi przygotowuje ogrzewane pomieszczenie z ciepłymi napojami, są opracowywane materiały (plan imprezy z rysunkami tras) a ułożenie tras oraz logistyka wymaga zaangażowania większej ilości ludzi niż obecnie jest chętnych na imprezę niedzielną.
W związku z tym jestem zmuszony odwołać imprezę zaplanowaną na 31.01.2010 (niedziela) a wszystkich chętnych oraz tych co się zastanawiają zaprosić na za tydzień 06.02.2010 (sobota). W tym terminie impreza zapowiada się całkiem zacnie i całe moje zaplecze logistyczne oraz słuszna kadra instruktorów jest już potwierdzona. Zmianie ulegają też warunki uczestnictwa, wypada opcja samodzielnego treningu i zostaje opcja szkoleniowa. Koszt uczestnictwa własnym samochodem 250zł (dodatkowy kierowca w tym samym samochodzie 150zł - gwarancja zwiększonej ilości jazd z instruktorem).
Wybieramy się w tą niedziele aby potrenować i podszkolić umiejętności naszych instruktorów a przy okazji pojeździć w tak pięknych okolicznościach przyrody. Obiecuję przesłać wam materiał zapowiadający imprezę sobotnią - Zimowa Szkoła Jazdy - II edycja !
Więcej informacji na naszym profilu facebook. Dojazd i lokalizacja lotniska Motopark Ułęż na mapach Google.
_________________ when the flag drops the bullshit stops
Z gory zastrzegam,ze nie bede uszczypliwy. Z czystej ciekawosci, kim sa intstrukotrzy?
Ja również zastrzegam, że nie będę uszczypliwy. Z czystej ciekawości, jakie osiągnięcia w sporcie samochodowym dają Ci prawo oceniania w ten sposób takich ludzi ? (w sposób piętnujący Twoją osobę jako kogoś kto wszystkich miażdży)
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Pią 29 Sty, 2010
Marek23 napisał/a:
Z czystej ciekawosci, kim sa intstrukotrzy?
saxorulez napisał/a:
Bartosz Czwartosz to jedyna osoba którą tam znam. Jeździł w RPP swojego czasu
Marku: "Bartek Czwartek" o którym mowa nie zaliczył jakiejś oszałamiającej ilości startów ale tam gdzie jechał nigdy tyłów nie zamykał.
Ma dobre przygotowanie dydaktyczne, i potrafi w sposób klarowny i przejrzysty przekazywac wiedze co jest rzecza bardzo ważne.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Marek23 napisał/a:
Z gory zastrzegam,ze nie bede uszczypliwy. Z czystej ciekawosci, kim sa intstrukotrzy?
Ja również zastrzegam, że nie będę uszczypliwy. Z czystej ciekawości, jakie osiągnięcia w sporcie samochodowym dają Ci prawo oceniania w ten sposób takich ludzi ? (w sposób piętnujący Twoją osobę jako kogoś kto wszystkich miażdży)
Vlodarsky, madrzejszy niz jestes nie bedziesz, wiec nie probuj, bo slabo to wychodzi.
Vlodarsky, madrzejszy niz jestes nie bedziesz, wiec nie probuj, bo slabo to wychodzi.
oho i psychologiem też jesteś.
Słuchaj ostatnio mam polucje nocne (nie ukrywam, że Ty mi się wtedy śnisz) może jesteś też lekarzem który bo ogarnął temat ?
No i kran mi trochę w kuchni cieknie... ale chyba już za wiele wymagam ?
A poważnie - mądrzejszy już nie mogą być. Stoję w miejscu od kiedy czytam Twoje "mądrości"