auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Wto 01 Gru, 2009
Z tego co ja zauważyć fotel kompatybilny z hans ma większe otwory na oparciu na wysokości szyi, ale to takie moje spostrzeżenie.
Co do pasów to chyba jeden hu.. ważne aby miały homologację i były 3 punktowe, ja osobiście czaję się na TRS , które z przesyłka z UK wychodzą miej niż 500 pln.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
rasta napisał/a:
Z tego co ja zauważyć fotel kompatybilny z hans ma większe otwory na oparciu na wysokości szyi, ale to takie moje spostrzeżenie.
Co do pasów to chyba jeden hu.. ważne aby miały homologację i były 3 punktowe, ja osobiście czaję się na TRS , które z przesyłka z UK wychodzą miej niż 500 pln.
pewnie chodzi o 3 " a nie 3 punkty - Geko mi wlasnie napisal ze pasy pod HANS sa wezsze w okolicy HANSa (i to ma sens). Natomiast zabila mnie informacja o nowych wymogach kasków - kask Stilo ma kosztowac 1.900 euro
te pasy wygladaja dokladnie jak chinskie "Racing" ktore maja aktualna homologacje FIA i kosztowaly kiedys 399 zł w Teddy Motorsport w Krk. Mi w tych pasach przeszkadzala klamra, jakos tak dziwnie caly element sie krecil zamiast czesci.
Ostatnio zmieniony przez qbus Wto 01 Gru, 2009, w całości zmieniany 1 raz
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
OMP PISTA jest w cenie 2600 z jakąś tam zniżką pewnie po 2200 dało by radę, fakt chyba w lepszym fotelu nie siedziałem...
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
p106rallye [Usunięty]
Racingi z homo FIA, są made in taiwan i mają podobną centralną klamrę do produktów sabelta itp. Racingi bez homo ,są made in china i zamiast wajchy , mają pokrętło do odpinania pasów.