Evo naklepalo,wiec jestem spokojny... Ale z tym Sti cos nie tak,nie wiezrze,ze tak slabo pojechal. Poza tym mam nadzieje, ze jezdzil jakis fin. Poza Rohrem zaden niemiec nie potrafi jezdzic na sniegu, wiec jak testowal helmut to nara...
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pon 23 Lut, 2009
Wyniki bardzo mi się podobają z uwagi na miejsca Evo X i S4
Co do stronniczości - nie ma znaczenia czy na końcu jest .de .uk .jp wszystkim zdarzają sie artykuły foworyzujące danego producenta, ale wole czytać o takim jak ten, gdzie coś było zmierzone niż czytać o tym że Vw jest wolne bo jest nudne w środku i prowadzi się nudno po czym testujacy wsiada do kolejnego auta z trzema wielkimi pokrętłami nawiewów i podnieca się deską rozdzielczą
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
bart napisał/a:
ach ci biedni polacy krzywdzeni przez całą ludzkość... wszędzie bici i poniewierani, oszukiwani, same antypolskie spiski.
no jak możesz! Ty platformowa świnio! Ty antypolaku! Ty Żydzie!
Niech ktoś wyjaśni ocb z tym subaru, bo jestem nieco zdezorientowany. Przecież ze swoim stałym, było nie było przyzwoitym, napędem powinien zrobić przeciąg z większości, a nie zrobił
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
no fakt, ja głupi...
W której niemieckiej fabryce robią lancera?