auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Wysłany: Pon 19 Sty, 2009
Panowie Clio Marka jest troszkę odelżone w stosunku do serii, a gość z Megany w miarę ogarnia kierownicę. Ja miałem kilkukrotne próby z tym Megane co Marek i do 100 prowadzilem przy przejściu na 4 bieg czyli okolo 155-160 Megane już mi odjeżdżało.
cytat z filmu: "Jestem kierowcą R 26. Trzeba dodać że clio sport wygrał startem bo był na rozgrzanym slicku!!! w porównaniach z startu od 2-giego biegu dostawał baty" ??
Koleś od R26 jest matołem. Kamerę mijamy przy 160 km/h, różnica jaka jest widać.
3 razy startowaliśmy, 3 razy dostał. Mój slik, to był Matador po zawodach w Tychach przy temp 30 stopni. Wychodziły z niego druty i raczej nie pomagał w starcie. Z dwójki ruszyliśmy raz, tylko, że ja miałem niecałe 4000 obrotów i wtedy na początku poszedłęm gorzej. Przy starcie z miejsca do 200 km/h byłem 2,5 długości z przodu... Koleś ogarnia za kierą dość konkretnie. Ale wkur.iwa mnie tą gadką... Moje clio było wtedy max odchudzone i dobre 173 konie na hamowni. Trudno, żeby nie wyjeło ciężkiej R26. Żenada...