auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Czw 29 Maj, 2008
Mialem przyjemnosc popatrzec na testy karta DeeS'a w lublinie. Nic nie znam na kartach, ale bylem pod wrazeniem jak napadasz na te luki! Samochod w porownaniu do karta nie skreca na tym torze.
A ogolnie podjales bardzo dobra decyzje wracajac do kartow! Trzymam kciuki i czekam na dalsze relacje.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Czw 29 Maj, 2008
No tak, ale sam tlumaczyles mi ze tor byl wtedy w bardzo kiepskiej kondycji co nie pozwalalo na szybsze okrazenia.
Ja ogolnie od konca sierpnia jade na dlugo do PL, wiec bede przyjezdzal podziwiac
auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
Wysłany: Nie 08 Cze, 2008
Zwyciestwo ! Co prawda duzo osob nie bylo.. ale jest ok.
Ale co innego ..
Tor w radomiu sluchajcie PIEKNOSCI... nowa nawierzchnia, homologowany w dwie strony, to co zrobili z tym torem to mistrzostwo swiata, warto pojechac dla samego toru..
Pierwszy raz w zyciu jechalem na tak przyczepnym torze... chlopaki z tym przeciazen nie mogli utrzymac glowy i jezdzili ze sznureaczkami przypietymi do kasku zeby trzymala lepetynke
Tytul Mistrza Polski Kategorii Narodowychy Pucharu Easykart , - jest u mnie !
Za 3 dni wyjazd do Zielonej Gory ! - walczymy o Mistrza Polski (to juz nie jest puchar)