ciężko powiedzieć że WY, jak masz w swoją furę wsadzone drugie tyle co jest warta to pewnie objeżdzasz R19 z palcem tam gdzie sobie wsadzisz, ale biorąc pod uwagę auta z seryjnymi silnikami to jestem ciekaw jak by to wyglądało na ulicy
saxo ma dużą przewagę... jest lekkie, co prawda mocy nie ma za dużo bo np. w przypadku R19 16v i Clio 16v które miały po 135KM to różnica w osiągach wynosiła ok. 0.5s do 100km/h a wagowo różniły się pewnie grubo ponad 100-> kg.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 07 Mar, 2006
KonradMK napisał/a:
właśnie, takie gadanie jest bez sensu. jest takie uno 1.4 z turbiną które by to saxo wydymało sromotnie.
Ja za tym uno jechałem i jakos mnie nie wydymało.
Konrad, byłeś na spocie, moglismy sie przejechać. I tyle.
A gadanie twoje ze masz 2 tony w bagażniku jest smieszne bo ja mam 118 koni a ty amsz 135 w serii ok ?? Do tego ja ma skrzynie która waży 3 razy tyle co twoja butla z gazem, która podobno wazy 30 kilo a mozna ją podniesc jedną ręką.
Stary,prosze cie ...
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 07 Mar, 2006
aha, ja tu nie mówie kto kogo wydyma, tylko z czystej ciekawosci chce sie sprawdzić, jak chodzi moje saxo i jak chodzi twoja 19stka.I tyle, jak nie chcesz sie scigac z łukaszem ( w sumie to nie wiem czemu ) to masz jeszcze na forum pare saxofonów.Poprstu przestań pierdolić i sie scignij .
właśnie, takie gadanie jest bez sensu. jest takie uno 1.4 z turbiną które by to saxo wydymało sromotnie.
Ja za tym uno jechałem i jakos mnie nie wydymało.
za? to jednak...
Cytat:
Konrad, byłeś na spocie, moglismy sie przejechać. I tyle.
A gadanie twoje ze masz 2 tony w bagażniku jest smieszne bo ja mam 118 koni a ty amsz 135 w serii ok ?? Do tego ja ma skrzynie która waży 3 razy tyle co twoja butla z gazem, która podobno wazy 30 kilo a mozna ją podniesc jedną ręką.
Stary,prosze cie ...
ale ocb? czy ja mam coś do ciebie względnie saxo vts? tylko mówię że samochód nieseryjny to inna rozmowa. można się chwalić, zresztą sam się pałuję codziennie na myśl o 140 konnym saxo