auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007
gaugan napisał/a:
wiem Bad-i o czym mowisz! moi starzy maja takiego Sony KDL, wlasnie full HD, nie moge na tym ogladac. wszystko wyglada jak Teatr Telewizji, takie przerysowane i jakby 3D. nie dla mnie
pzdr
dokladnie , cos ala 3D. K.u.r.w.a jak spiderman wyskoczyl przez okno to chcialem leciec za nim
moze to i najlepsza technologia, ale ja nie moglem na tym ogladac.
Dodam tylko ze wczoraj byla reklama na jakims 50" full HD GT4 na PS3 - masakra normalnie jak film.
wiem Bad-i o czym mowisz! moi starzy maja takiego Sony KDL, wlasnie full HD, nie moge na tym ogladac. wszystko wyglada jak Teatr Telewizji, takie przerysowane i jakby 3D. nie dla mnie
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 22 Paź, 2007
KonradMK napisał/a:
gaugan napisał/a:
pzdr
czyli do PS3 będzie idealny?
ja wczoraj podłączylem PS3 na zwyklym LCD i tez jest super
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Wysłany: Śro 24 Paź, 2007
dlatego warto czasem olać wszystkie testy i recenzje, i zwyczajnie póść zobaczyć na żywo jak to świeci. Nie dajcie się wpuścić w pixele
Karaś [Usunięty]
Zgadzam się z Gokartem - zawsze należy sprawdzić, czy wyświetlany obraz nam odpowiada..
Dużą zaletą Full HD jest to, że za 2-3 lata ten "format" stanie się standardem. Pamietacie, jak jeszcze niedawno HD Ready było wielkim odkryciem, wow, jupi, itd. Jeszcze chwila i będzie historią, jak CRT dziś.
Nie wiem jak wy, ale ja nie lubię co chwila zmieniać sprzętu. Wolę kupić coś porządnego i używać aż padnie.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
hehhehe
Karaś [Usunięty]
CHRZANEK napisał/a:
Moja Mama tez, dlatego kupila w "pewexie" panasonica made in japan w 1986 roku i do dziś nie zmienila telewizora
Jeszcze będziesz ją błagał, żeby Ci go dała na działce w domku postawić - nie będziesz musiał dygać, że Ci go zawiną, a działać będzie
Bez przegięć - nie o taki rekordowy "czasokres" mi chodziło W Hondzie nie woże radia unitra, heh. Nie widzę poprostu sensu co 3 lata zmieniać telewizora...