A co do sypania sie mojej Zonysiostra ma 3 latka Mondeo i od poczatku tego roku wlozyli w nie ponad 12tys.zl. bo sie skonczyla gwarancja.
hehehehe
proszę Cię, wrzuć tam jakąś kropkę lub myślnik bo na początku tak czytam i mówi sobie co jest do ch...
:509:
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Śro 18 Lip, 2007
PiTT napisał/a:
FreeMan napisał/a:
A co do sypania sie mojej Zonysiostra ma 3 latka Mondeo i od poczatku tego roku wlozyli w nie ponad 12tys.zl. bo sie skonczyla gwarancja.
hehehehe
proszę Cię, wrzuć tam jakąś kropkę lub myślnik bo na początku tak czytam i mówi sobie co jest do ch...
:509:
ZDECYDOWANIE
PiTT = zegarmistrz :570:
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007
a to chyba prototyp był , ale pani słaaaaba
Malik [Usunięty]
Wysłany: Czw 19 Lip, 2007
ten ford wygląda jak niedorobione volvo dal baaardzo ubogich a bedzie kosztował zdecydowanie wiecej niż mój faworyt logan kombi :556:
tylko, żeby się nie sypał jak moja żona, bo to już bedzie nie fajne
takie moje nowe przemyślenia dot. mondeo
w środku całkiem ładnie, fajne materiały, zegary na bajerze itd
z zew. szału nie robi, raczej można powiedzieć, że wygląda średnio na tle innych, nowych aut
ostatnio zauważyłem mały szczegół
pomysł na lampy tylne ma żywcem zerżnięte z bmw e39
chodzi o rurki neonowe w lampach
w mondeo zastosowali tandetne imitacje, podświetlane zwykłymi żarówkami a szkoda bo ten pomysł bmw wprowadziło już prawie 7 lat temu
do tego w mondeo, światło jest jakoś nierówno rozprowadzane
i do tego jeszcze to spasowanie klapy, żenada :551:
poniżej widać o co chodzi
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 14 Lis, 2007
Nowe Modeo miałem w pracy do testów, oczywiście wersję o której mówicie 2.0 TDCI
ładne wnętrze, przyjemnie się jeździ lepiej niż poprzednią wersją...
a u mnie w pracy zaczynamy od Yarisków 1.0 i 1.1 dalej są Focusy 1.6 i Golfy 1.6, kolejne to Avensy 1.8, Modeo 1.8 i 2.0, dalej A4 2.0 T Quattro, oraz A6 w dowolnych wersjach. Po za tym kilka sztuk Saabów 95 i Volvo S40 i S60. bogata grecka firma
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY