to sie mozesz zdwiwic bo wlasnie jeden koles dlubnal 1.3 8v na 102km i niezle sbie moment podbij i jedzi w okolicy 8,5sek kolo zwie sie paruch
a co do gti to mk1 jedzilo 8,1 sek przy 750kilo wagi mk3 bylo najciezsze 850kg i 8,6 sek katalogowo w realu stargane lataly po 9 sek bo z moim bratem rowno szlismy
jeden koles gunio tez forum swifta zrobil gti na 160 koni i mu lata okolo 7,5 sek tak ze niezle zapina te silniki mialy straszny potecjal, szkoda za juz nie ma takich fajnych silnikow 1.3
ponoc mialo byc jeszcze wiecej mocy pod maska :galy: ciekawe czy to jezdzi jeszcze :566:
mikson [Usunięty]
Wysłany: Pon 08 Sty, 2007
jak poszukam to zapodam filmik jak swift gti turbo objezdza evo turbo i to niezle
swift zrobiony przez jakiegos kolesia z okolic wawy ponoc, i na 1/4 niezle wymiata
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 08 Sty, 2007
ale ja wcale nie neguje ze swift 1.3 i to dlubniety moze objechac lagune 2.0 T. Uwazam tylko ze musi byc niezle dlubniety zeby przy predkosciach rzedu 140-150 caly czas rowno jechac.
Odnosnie zdjec to zaden z nich, ten mial na boku numery oraz jakis zolty napis na tylniej szybie.
mikson [Usunięty]
Wysłany: Wto 09 Sty, 2007
widocznie to jakis swift mutant byl hhehhehe
a moze tylko naklejki dawaly mu powera jak kiedys ktos to opisal w przypadku celici
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
mikson napisał/a:
widocznie to jakis swift mutant byl hhehhehe
a moze tylko naklejki dawaly mu powera jak kiedys ktos to opisal w przypadku celici
pozdr
nie wiem czy to naklejki czy galka biegow - wiem ze Laguna jest bez naklejek i jezdzi w miare seryjnie. Takze jezeli to nie byl GTI to musial byc zdrowo dlubniety zeby tak jechac.
mikson [Usunięty]
oki w kazdym badz razie laguna 1.8 turbo 160koni vs swift 1.3 86 seria lub dlubniety 100koni wynik remis