auto: BE EM WE
silnik:: 3.0
moc: Pińcet sto dziewińcetkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Mar 2012 Skąd: Gdynia
Wysłany: Pią 29 Sie, 2014
Franek napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
Na starcie masz ok. 100K i zaraz chcesz robić wydech, hebel, zawias etc. i robi się już cena kosmiczna...
Właśnie o tym mówie.
Oba egzemplarze z ogłoszenia są seryjne, a ten zielony to w zimnych miesiącach nie wyjeźdża z garażu i ma jeszcze mniejszy przebieg.
Zmodyfikowanych jest sporo.
Seryjnych naprawdę mało.
Zgadzam się że jest pełno zmodyfikowanych, "bezwypadkowych" tylko mowa o samej cenie zakupu auta która jest bardzo wysoka. Myślę że moje Mini wiele mu nie ustępuje a kosztuje połowę i to po modach ...
M napisał/a:
Problem tkwi w ludziach którzy chcą kupić te auto w takiej cenie
Pewnie tak. Sam jakiś czas temu się napaliłem na RS ale stwierdziłem że nie ma to sensu bo nie da mi więcej niż Mini a trzeba 50k dopłacić więc wolę kupić dupowóz a Mini na upalator
racja, wizulanie rs robi robote
dzwiekowo tez
ale tak szczerze mowiac jakbym mial budzet na rs to bym sie zastanowil czy nie lepiej s3 i zrobic go sobie lajtowo na 380KM a w kłatro to juz nie ma chooja we wsi
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Ja za te kasę gdybym mial ochotę kupić sobie rs'a to bym kupił bez względu czy za te kase można mieć coś lepszego czy nawet nową skodę rs - ale to chyba kwestia podejścia.
Różnica pomiędzy tym czego naprawdę chcesz a kupowaniem "najlepszego w tej cenie"
Bo najlepsze można zdefiniować przeróżnie:
- najmocniejszy silnik
- najlepsze prowadzenie
- najładniejszy
- najmniej pali
- pod trzepakiem największy respekt u chłopaków
- żona się zgadza
- dają fakturę vat
W ten sposób nie będzie żadnej konkluzji bo każdemu się wydaje że jego argumenty najlepszości są całym spektrum rzeczywistości dla wszystkich innych interlokutorów co jest bledem.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
bob.dsk napisał/a:
Zgadzam się że jest pełno zmodyfikowanych, "bezwypadkowych" tylko mowa o samej cenie zakupu auta która jest bardzo wysoka. Myślę że moje Mini wiele mu nie ustępuje a kosztuje połowę i to po modach ...
zupełnie jak clio sport, kosztuje połowe tego co MIni a klepie go zawsze i wszedzie
Janusz napisał/a:
bob.dsk napisał/a:
zupełnie jak clio sport, kosztuje połowe tego co MIni a klepie go zawsze i wszedzie
Mówimy tu o używanych autach a nie nowych w zakupie. Wiem że za Mini w salonie trzeba zapłacić chorą kasę... Co do tego klepania zawsze i wszędzie to bym polemizował ale to jest twoje zdanie.