Z ciekawości rzuciłem okiem jeszcze raz - poduszka kierowcy tez jest z najuboższej wersji clio 3 (sporty miały srebrne kółko na poduszce)
Patrząc jeszcze na komorę silnika to tez mu trochę elementów tam brakuje...
Jakarti, ale potencjalny kupujący podjara się tanim szybkim wozidłem. Wszelkie kwiatki wyjdą z czasem i na 80% auto znów trafi na sprzedaż. Wkurza mnie po prostu że sprowadza się do PL auta powypadkowe, naprawia po taniości, podpicowuje lakier by błyszczał się jak psu jajca i daje cenę o połowę niższą niż za granicą... Potem Ty masz naprawdę zadbane, doinwestowane, bezwypadkowe auto i jak chcesz je sprzedać to nikt Ci nie kupi bo przecież może mieć "to samo" za kupę szmalu taniej...
zaraz gruby dzwon wywachali, każdy wie jakie są teraz auta, udezysz delikatnie zderzak polamany, plastikowy blotnik też do tego wywala poduchy I rwie deskę ide o zakład ze nawet ten kto wymieniał deskę nie zawracal głowy sobie takimi drobnymi szczegółami
oOooo Jakarti, dobrze że to wrzuciłeś - ten z ogłoszenia kolegi KaroluPL ma jeszcze obudowy lusterek z ph1 założone bo w ph2 byłu już inne jak widać na ogłoszeniu z mobile.de
byłem tego szrota oglądać cały malowany najmniej miernik pokazał 300 na elemencie miejscami na dachu nawet nie pokazywał , od strony pasażera sam kit na słupkach drzwi itp na felcach jak się drzwi otworzy to tak samo po 1200 -huj wie ile, podsufitka też jak by nie od niego hujowata jakaś, któraś boczna szyba wymieniana, przednia w tamtym roku .
klapa maska wszystko odkręcane . przód też lampy wszystko na siłę skręcane . z prawej strony gdzie lampa wchodzi w błotnik to farba nawet nie zdarzyła wyschnąć bo się zrolowała . Jeździło całkiem przyjemnie . Ale buda to moim zdaniem po taki dzwonie szrot że hoho . Może ktoś ma sztukę nie malowaną prostą itp ?