kilka fotek, oczywiście z każdego mieszkania można zrobić melinę albo przytulne mieszkanie, kwestia podejścia
mieszkanie nie było remontowane dlatego taka cena a nie min. 1k pln więcej
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Wto 23 Kwi, 2013
Znajdź mi robotę w Wawce i wchodzę w to mieszkanie po majówce
wiesz co, zawsze możesz porozsyłać cv do biur reklamy czy domów mediowych, na początku wiadomo że stanowisko mocno juniorskie... ale inaczej się nie da
jak serio o tym myślisz to mogę się podpytać w kilku miejscach czy nie poszukują młodej siły roboczej
pokój z fioletową narzutą na łóżku to może być sypialnia, drugi pokój z przejściem do kuchni jest nieco większy niż pierwszy
wygląda tak a nie inaczej bo dziewczyny zrobiły sobie 2 niezależne miejscówki... czyli nie spały w 1 łóżku
Gość otworzył agencję towarzyską
przychodzi klient i pyta o cennik
- anal 100, oral 50
a nie da się coś więcej - pyta klient
- nie da rady, dzisiaj sam jestem
łazienka jest mała i ostatnio była pomalowana na czerwono
wizja poprzednich lokatorek, nie wiem czy dziewczyny to ogarnęły na bardziej ludzki kolor czy tak zostało
pierwszy etap remontu zakończony
wszystko odmalowane i ogarnięte, teraz tylko podloga i bedzie jak nowka sztuka... swoją drogą mam bardzo sprawną ekipę, którą mogę szczerze polecić jakby ktoś szukał
przy okazji przerażenie mnie ogarnia jak myślę o przyjezdnych osobach/kobietach... takiego syfu jak po sobie zostawily bym w życiu sam nie wygenerował... serio to jakiś koszmar, najlepiej jakby wpadła ekipa z kombinezonach i potraktowała wszystko ogniem!
ale tak na serio, brudasy, fleje i tępe koorwy które zniszczyły większość mebli... no takie było ryzyko jak się załatwia na "gębę" i bez kaucji... nauczka na przyszłość
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 12 Cze, 2013
PiTT napisał/a:
się załatwia na "gębę" i bez kaucji... nauczka na przyszłość
nie pisz tak bo to nie do konca prawdda. zadna nauczka bo umowy podpisac i tak nie mozesz więc jak sie nie trafi na kogos wzglednie normalnego to tak pozniej jest.
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.