auto: RS
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Wysłany: Pią 23 Lis, 2012
Dobra Pany mam prośbę o pomoc w wyborze koloru fel Z racji,że Clio cały czas stoi pod domem,to juz mi się troche znudził jego widok. Sąsiedzi też narzekają,że juz trochę wieje monotonią
Tak więc poszedłem do piwnicy poszukac jakichś felg które by pasowały rozstawiem do Klio i oto moja rozterka. Oczojebność muszę na okres zimy porzucic i do wyboru mamy:
-antracyt lub czarny(mat/połysk). Przy oglądaniu fotek prosze zwrócić uwage tez na kolor lusterek
W kwestii koloru felg jest tu wielu specjalistów więc licze na pomoc!!
P.S. Karwa co nuda robi z człowiekiem
Wer.1 Antracyt + lusterko pod kolor
Wer.2 Czarny(przód to czarny mat,tył połysk) + lusterko pod kolor
auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Z tej dwójki tylko czarne, ale osobiście miałem te turbiny białe i robiły robotę W srebrnym połysku też ujdą. W antracycie wyglądają na tej focie jak dekiel z żuka.
silnik:: 2.0
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Faktycznie po założeniu ten antracyt mi chyba przeszedł. Samo koło jest mega jak dla mnie tylko na tym moim clio troche kupowato wygląda. Przed założeniem obejrzałem troche Sportów z tymi Speedline'ami i było git Fura ujowa