ej chlopaki, wiem, ze jestem nowy, ale mam doswiadczenie w ucieczkach przed policja, niestety wszystkie konczyly sie zlapaniem, ale byly inne priorytety mam juz czarno-brazowa kurtke zimowa, dwie komorki i blond dziewczyne, moze byc?
ej chlopaki, wiem, ze jestem nowy, ale mam doswiadczenie w ucieczkach przed policja, niestety wszystkie konczyly sie zlapaniem, ale byly inne priorytety mam juz czarno-brazowa kurtke zimowa, dwie komorki i blond dziewczyne, moze byc?
Trzeba będzie zrobić małe szkolenie z uciekania przed psami, mi się nawet kiedyś udało uciec w Austriii. W Polsce też, ale raz nie wyszło, bo droga była zamknięta i Maruś dostał za swoje.
Poza tym to spoko, tylko muszę pogadać z Niemym, on jest z gliwic i ma czarne saxo. Pełna gangsterka, zobczymy co powie...
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Sob 03 Mar, 2007
No to ta felga się mieści w twoim predziale, brutto to wychodzi koło 310 zł za sztuke, ja bym sie nie zastanawiał na twoim miejscu tylko brał i to koniecznie w kolorze matt black. Do srebrnego znaczenie lepiej to pasuje.
[ Dodano: Sob 03 Mar, 2007 ]
AAAaa no i weź pod uwage ze ta felga ma szerokośc 7 cali, serja w saxo 6, nie znam się na tym więc nie powiem Ci jaka opona na to się zmieści i jak to będzie pasowało do saxofona.
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
a ktoś ma wogole doświadczenie z takimi Team dynamic ? można znaleźć coś ładnego i przytym widze cena jest umiarkowana tylko jak pod względem wytrzymałości felg ? czy po pierwszym upalaniu niebedzie pokrzywiona??
Z tą ceną to jest włąśnie ogromne zaskoczenie dla mnie, bo z tego co pisze na stronce to te felgi są kute!!! wiec na pewno wytrzymałe i do tego są cholery lekkie.
No to elegancko, jak dla mnie zajebista felga, super wzór, bardzo łądna, kolor jaki chcesz, 6 kilo wagi (ultralegera waży chyba 5,3 kg), kuta czyli wytrzymała no i pasuje do saxofona , Jak bede sie przesaidał na 15 cali to juz wiem jaka felge chce mieć