auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 12 Lis, 2008 Mors vs Foczka
Parę dni temu miała miejsce próba detronizacji Morsa, która została szybko i boleśnie dla przciwnika stłumiona.
Przeciwnik przypłyną prosto zza wielkie wody (hameryka), więc kraju gdzie się na tuningu znają.
Przed pojedynkiem - prężenie muskułów i zastraszanie przeciwnika.
Nastepnie udaliśmy się na dragstip znajdujący się w okolicach TVN.
Wynik starcia - 2:0 dla Morsa
Do drugiego biegu równo, zapięcie 3 w Morsie powodowało, że przeciwnik zatrzynywał się w miejscu
Kierownik foczki, stwierdził, że to nie jest jego ostatie słowo i kolejne starcie ma mieć miejsce na wiosnę. Graty ponoć już płyna i ma być nie mniej niż 350 kuca
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 12 Lis, 2008
CHRZANEK napisał/a:
Kiedy kosa trafi na kamień ??
Kiedyś wreszcie trafi.
Dziś miałem starcie z białmy R5 z silnikiem 1.8 od Volvo Turbo - to pewnie zaciekawi Dzika.
Dwa przejazdy, pierwszy przespałem/spieprzyłem, i mocno mi odskoczył, niestety nie dał się dogonić bo szybko odpuścił tłumacząc, że ma za małe wtryski i egt wysokie. Do drugiego starcia już się przygotowałem i dostał w palnik
Więc wynik 1:1
Z rolki jechać nie chciał Z cikawostek to mówił, że objechał jakiegoś Jaquba w CTR'a na kompresorze
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 13 Lis, 2008
rasta napisał/a:
Dziś miałem starcie z białmy R5 z silnikiem 1.8 od Volvo Turbo
rasta napisał/a:
dostał w palnik
rasta napisał/a:
objechał jakiegoś Jaquba w CTR'a na kompresorze
Stf napisał/a:
ten ctr zrobił niedawno 13,1 na 1/4
czyli co - celujesz foką w wysokie 9?
Kiedys jezdzilo jakies r5 biale z silnikiem 1.7 NA i odgrazal sie ze zrobi z tego trylion koni. Jesli to ten sam gosc to ma bujna wyobraznie, a silnik z volvo czyli 1,7t to zaden wyczyn, ma to 120KM w serii.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 13 Lis, 2008
dzik napisał/a:
rasta napisał/a:
Dziś miałem starcie z białmy R5 z silnikiem 1.8 od Volvo Turbo - to pewnie zaciekawi Dzika.
Kiedys jezdzilo jakies r5 biale z silnikiem 1.7 NA i odgrazal sie ze zrobi z tego trylion koni. Jesli to ten sam gosc to ma bujna wyobraznie, a silnik z volvo czyli 1,7t to zaden wyczyn, ma to 120KM w serii.
mam nadzieje ze to nie ten sam co mi powiedzial ze silnik williamsa ma 1.6
bujną wyobraźnię to on miał zobaczymy co wyjdzie
ale pała mu zmiękła jak mu rasta pojechał za drugim, na poczatku podjechał z laską, zasyczał i myślał ze zrobimy wielkie WOW, a tu rasta z usmiechem na ustach (chodz tutaj ) - bedzie kill!!!
rasta mu pojechał i pozniej juz tylko stał na poboczu
_________________ Za mało zarabiasz, żeby być gejem..