auto: stara beta
silnik:: ...
moc: 280km Pomógł: 63 razy Dołączył: 29 Mar 2006 Skąd: olkusz
Wysłany: Nie 19 Paź, 2008
Cytat:
jeden byl... tzn bylem ja fydi i 106... marek bedzie za 2 tyg w krk... wtedy mozemy sie ogarnac.
sklerotyku, bylismy przeca z dzonem, mi, bartem, januszem, fydim
dla przypomnienia czasy
1. fydi - 17.70s
2. mi - 17.82s
3. janusz - 17.87s (ależ w nim jest uroku, kocham!)
4. michool - 18.02s
5. bart - 18.25s (jak na 143kg i tak niezły czas)
6. qbus - 18.52s (?!)
ja tam nie lubie jezdzic, jakos mi nie podchodza te karty
Ostatnio zmieniony przez michool_vt Nie 19 Paź, 2008, w całości zmieniany 1 raz
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 20 Paź, 2008
nom!
...problem w tym, że na tym torze są paaaaskudne dziury
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
qbus napisał/a:
ow kurcze ale wtopa zapomnialem... ze przeciez slask tez byl
sorki guys.
a co kłurwa..... ja niby ze slaska jestem.... nosz kłurwa... jak Tym orłem 7 do mnie podjezdzałes to eni twierdziłes ze to zagłebie ja jestm za spotem kartami i upalaniem coprawda mi ten termin eni podchodzi ale mysle ze dam rade..... tylko prosze.... niech to bedzie albo spobota poznym popołudniem albo niedziela... bo kłurwa.... musze wkoncu do tej roboty isc....
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
ten tor jest ch.ujowy, dziury, karty jakieś lewe, trzeba się zapierać o kierownicę, żeby nie wypaść na zakręcie. Jakoś niespecjalnie dobrze się tam jeździ.
Ale na spociszona jestem chetny, może już będę miau deltę.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
a dla mnie ten tro ejst zajebiaszczy.... to chyba pierwszy tor na którym jak wysiadam jestem zmeczony i obolały niesamowicie... mi sie podoba... a dziura jest tylkow jednym miejscu..:) ja lubie ten tor i moim zdaniem jest najlepszy z wyszystkich które do tej pory były w krk.... prznajmniej na tych na których ja jezdziłem..:)
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
fakt!