Wysłany: Pon 21 Lip, 2008 Raz na wozie raz pod wozem...
Takie sciganie sie trafilo.
Jeden, kilka dni temu mial miejsce na mojej ukochanej modlinskiej.
Grzecznie stoje na pole-position i pojawia sie po prawej A5 (3.0tdi q). Gosc stoi na pase do skretu w prawo, ale skrecac nie zamierza. Jedzie z kolega, szybko spojrzal na moja listwe by sprawdzic co obok stoi. Zielone i powoli ruszamy, po sekundzie audi ogien, wiec i ja nie czekam. Do dwojki audi zostaje dlugosc z tylu, przechodze na srodkowy pas by gosc nie musial walczyc z konczacym sie pasem. Jest za mna, na III-ce niespodziewanie niezle dochodzi i jedzie rowno. Pozniej hamowania bo jakies marudy. Pozniej jeszcze ze dwa razy rolowance 100-160.
Podsumowanie, audi to jedzie lepiej jak sie rozbuja niz z miejsca. Gdyby nikt nie wyskoczyl przy 160 pewnie by mnie zrobil. Na wytlumaczenie moge tylko dodac ze jechalem na niskiej odcince, dlugo sie cos clio grzalo.
Przyznac trzeba ze ten silnik porzadnie napedza A5. Czy byl po programie czy nie, nie wiem. Ale mysle ze gdyby byl po programie dostalbym mocniej.
Jak sie ma kase nie jest to glupi samochod, zapierdziela, ladnie wyglada i pewnie nie rujnuje kieszeni podczas lansu.
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 21 Lip, 2008
Marek23 napisał/a:
Samochód wygląda bosko pod każdym względem, idealne proporcje.
calibra kiedyś też nieźle wyglądała