auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 09 Kwi, 2008 Foka vs WRX vs STI
Elo!
Wczoraj po Rally sprincie miałem okazję stanąć w szranki z dwom Subarynkami.
Z rańca kumpel do mnie zadzwonił, że poznał gościa co mu STI robiony w Prodrive, 1.7 bara 360 kuca, się qarwa podniecał przez słuchawke, że mielone ze mnie zrobi i takie tam. No dobra spoko obaczymy. WRX seria mojego kumpla.
Na początek stanąłem z STI z rolki - i co? Łomot dostał , łącznie dwa razy Chłopaki stwiedzili, że coś niedomaga, że pewnie nieszczelność i takie tam, i że do tunera jutro jadą i jeszcze się spotkamy, i że dziś już nie jeździ.
Z braku laku stanąłem z WRX, najpierw z rolki dostał straszne lanie, a potem z miejsca. Ze stujki wyskoczył przedemnie jakieś 2 lub 3 długości. Na 3 biego go dopadłem i ostatecznie zosawiłem z tyłu kilka długości. Potem kierownik relacjonował, że przy 140 tak przeleciałem obok niego że zwątpił.
_________________ 658,94:1 - nezoP
Ostatnio zmieniony przez rasta Czw 10 Kwi, 2008, w całości zmieniany 1 raz
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 09 Kwi, 2008
muszę kiedyś podjechać pandą i pokazać Ci miejsce w szeregu
Na początek sanołęm z STI z rolki - i co? Łomot dostał , łącznie dwa razy Chłopaki stwiedzili, że coś niedomaga, że pewnie nieszczelność i takie tam, i że do tunera jutro jadą i jeszcze się spotkamy, i że dziś już nie jeździ.
Lubie takie podejscie.
Foka mnie objechala, cos sie popsulo widocznie
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
No cóż... Byłem widziałem, własnym oczom nie wierzyłem, ale tak właśnie było.
Powiem szczerze że jak usłyszałem tego eSTiaIa (a ryczał wściekle) to myślałem że w końcu Rasta powącha czyjeś spaliny...
Nic bardziej mylnego... Rasta miażdży subaryny...
Jeżeli nawet rywal ma jakieś nadzieje, to 3ci bieg weryfikuje najbardziej optymistyczne wizje...
Realny czas od 100->200kmh jest w foce lepszy niż większość naszych samochodów ma od 0->100kmh ...
SZOK!
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Na początek sanołęm z STI z rolki - i co? Łomot dostał , łącznie dwa razy Chłopaki stwiedzili, że coś niedomaga, że pewnie nieszczelność i takie tam, i że do tunera jutro jadą i jeszcze się spotkamy, i że dziś już nie jeździ.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
No kolega skapitulowa, z miejsca było by znacznie trudniej, dla mnie jest jeszcze za chłodno by iść pełnym ogniem z miejsca. Ale jeszcze na pewno będzie okazja
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Ciekawe tylko czy rzeczywiście to miało 360 KM bo nawet przy stratach w 4x4 powinno się to napędzaać grubo. Tak czy siak gratulacje skillowania subarynki
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Czw 10 Kwi, 2008
taaaak....
nie ma to jak inna liga.ale na wstecznym to napewno bym was obiechal
gratulacje za sponiewieranie STI dlubanego ponoc.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)